NEVŞEHİR(MHA) Bölgesel Amatör Futbol Liginde mücadele eden Nevşehir Spor’un gol yollarındaki en önemli silahı olan Buzo, Kazan Belediye Spor maçında kendisine uygulanan sıkı markajdan kurtulamamış ve gol atamamıştı. Buzo’nun işi hafta sonunda oynanacak olan Hacılar Erciyes Spor maçında da bir hayli güç.

Ligin geride kalan haftalarında rakip filelere attığı gollerle Nevşehir Spor’un zirve mücadelesinde kalmasına önemli katkı sağlayan Buzo’nun Kazan Belediye Spor maçında bulduğu pozisyonlara rağmen sıkı markajdan bir hayli rahatsız olduğu da gözlendi.

Grupta orta sıralarda bulunan Hacılar Erciyes Spor maçında da ekibimizin gol yollarındaki en etkili silahı olan Buzo’ya uygulanacak sıkı markaja karşın teknik direktör Yahya Ünal’ın farklı bir taktik geliştirmesi bekleniyor.

Zirve mücadelesinde liderin 5 puan gerisinde kalan Nevşehir Spor’un bu maçta alacağı bir galibiyet ligin ilk yarısını üst sıralarda, zirve takibini sürdürerek tamamlamasına da neden olacak. Ancak alınabilecek mağlubiyet ya da beraberlik ise lider daha fazla puanla gerisinde kalınmasına neden olacak.