Nevşehirspor taraftarları, Hafta sonu Çankırı'da oynanacak müsabakada takımlarını desteklemek için Çankırı'ya gideceklerini açıkladılar.

Nevşehirspor Taraftarları Çankırı'ya Çıkartma Yapacak ..

Nevşehir Genç Meterisliler Taraftar Grubu Başkanı Ahmet Yetişir 25 Ekim Pazar günü saat 15:00’de Nevşehirspor'un deplasmanda oynayacağı Çankırı Belediye Gençlik spor maçına tüm taraftarlarımıza davet etti.

İşte Yetişir'in o açıklaması;

25.10.2015 Pazar günü sabah 08.30 Meteriste Alibey Camisinin önünde toplanılıp 09.00 da hareket edilecektir Nevşehirspor'umuzu Çankırıda desteklemek için bütün arkadaşları özellikle kaşkollerini almalarını istiyorum formalarla beraber özellikle pazara kadar kaşkollerini alsınlar külübümüzden ve mega collekjinden tanspor mağazalarından buna çok özen gösterilsin buna dikkat edilecektir yani kırmızı beyaz olmaya çok dikkat edilsin taraftarlık budur artık bu her zaman alışkanlık olsun sistem otursunki bizde artık sık sık söyleyip konuşmayalım bütün grup arkadaşlarımıza özellikle duyrulur.


Açıkgöz ve Gizligider'e Özel Teşekkür ...!

Genç Meterisliler taraftar grubu Başkanı Ahmet Yetişir açıklamasında hafta sonu oynanancak grubun önemli karşılaşmasında takımımıza destek olmak için AK Parti Nevşehir Milletvekili Adaylarımız Sayın Mustafa Açıkgöz ve Ebubekir Gizligider iki tane büyük otobüs ayarladılar.Kendilerine bizleri kırmadıkları için bütün büyük Nevşehirspor taraftarlarımız adına çok Teşekkür ediyorum sağolsunlar varolsunlar. Geniş açıklamayı saatini felan yarın inşallah yapacağım şu bilinsin iki araba var hazır gidilecektir bilginize...