Ziraat Türkiye Kupası maçında Yeşil Kırşehir sporu konuk eden Nevşehir spor GK, sezon öncesi oynadığı hazırlık karşılaşmalarında hiç galibiyetle tanışamamıştı.

İlk Resmi Maç ve İlk Galibiyet...!

Zira yaptığı flash transferlerle yepyeni bir takım kuran Kırmızı-Beyazlı ekibimiz Nevşehirspor yeni sezon öncesi taraftarlarını bu ilk ciddi maç öncesi heyecanlandırıyor ve bu yıl Şampiyonluk ve 3.Lig hayali kuran takımımızı ilk defa bu ciddi maçta görme şansı elde etmek üzere Gazi stadına takımını desteklemek için gidiyordu...

Maç öncesi Geçtiğimiz yıl oynanan ve olaylı geçen Kırşehirspor maçı, aynı zamanda iki komşu şehrin aynı kaderleri paylaşması açısından da bir anlamda derbi niteliğindeki maça bam başka bir önem arz ediyordu.

Bu sebeple Kırşehir den de azda olsa bir otobüs taraftar grubu maçı izlemek ve takımına destek vermek için Gazi stadında kendilerine ayrılan bölümde yerlerini aldılar.

Maçın ilk yarısın sonunda Nevşehirspor 
Soner Yirmibeş le bulduğu golle ilk yarıda sahayı 1-0 lık galibiyetle terk ederken,İkinci yarısında maçın 90 + 3. Dakikasında Nevşehir sporda Emre Öztürk kırmızı kart ile oyun dışına atıldı. Nevşehirspor 10 kişi kalmıştı ve Maç bu skorla bitecek derken Yeşil Kırşehir spor karambolde Yiğit Alan ın atmış olduğu gol ile maçta beraberliği yakaladı. 1-1 Maçın hakemi daha sonra ise 90 dakikanın bitiş düdüğünü çaldı. Ve Ziraat Türkiye kupasında nefesleri kesen karşılaşma uzatmalara kaldı..

Uzatmalarda Nevşehirspor'un Gol Yağmuru Başladı...

Ancak maçın uzatma dakikalarından itibaren Yeşil Kırşehir sporun kendi sahasına hapseden Nevşehir spor maça da hızlı başlayan taraf oldu. Maçın ikinci yarısında Nevşehir sporun tek golünü atan Soner’in yerine karşılaşmanın 64. Dakikasında oyuna giren Senegalli Elhadji Saliou Seck maçın uzatma dakikalarında şattığı iki gol ve sonrasında Kemal Aras'la gelen gollerle karşılaşmadan 4-1 lik zaferle ayrılan taraf NEVŞEHİRSPOR
 oldu.

BUGÜN GÜNLERDEN NEVŞEHİRSPOR !!!!!!!

Kupa Beyi NEVŞEHİRSPOR Türkiye Kupası ilk turunda Kırşehirspor'u farklı geçti..4-1

LİG
 ÖNCESİ BÜYÜK MORAL...!

Nevşehirspor Kulübü Başkan Yardımcısı Sedat Cantekin, maç sonunda FİB Haber Merkezimize  yaptığı değerlendirmede, Bu anlamlı galibiyet ile Türkiye Kupası 1.Turda aldığımız bu güzel sonuç ve tur atlamamız Bize, Teknik Ekibimize  ve tüm futbolcularımıza sezon öncesi büyük moral  olduğunu söyledi. Bu galibiyeti başta Büyük Nevşehirspor Taraftarlarımıza ve bize inanan güvenen destek veren herkese hediye ediyoruz tüm Camiamıza hayırlı ve uğurlu olsun dedi.
Cantekin,Türkiye kupasında  inşallah önümüzdeki 2.turuda geçer ve sonraki turda Fenerbahçe,Beşiktaş veya Galatasaray dan birine rakip oluruz dedi...

Nevşehirspor Teknik Direktörü Şanver Göymen'de www.fibhaber.com a yapmış olduğu özel açıklamasında hafta başından beri maça iyi hazırlandıklarını belirterek, taktiksel olarak maçın büyük bölümünde istediklerini yerine getirdiklerini söyledi.

Göymen  "Bu anlamda futbolcularımı kutluyorum. Oyunun büyük bölümünü elimizde tutuk. Rakibe az pozisyon verdik. Oyunun gidişatına baktığımızda penaltılarla kupadan elenseydik, üzülmeyecektik. İki takım da büyük mücadele sergilediler. Fakat maçın tüm bölümünde kazanmayı daha çok arzulayan ve isteyen taraf bizdik ve maçtada Daha fazla pozisyon bulduk. Uzatmalarla da olsa Türkiye kupasında tur atlamasını bildik. Açıkcası bu galibiyete çok fazla ihtiyacımız vardı bu sonuç Lig önce bana ve futbolculara moral oldu. Taraftarlarımıza heyecan veren bir karşılaşma izlettirdiğimizi düşünüyorum.Güzel bir maç oldu. Bugüne kadarki maçlara bakıldığında henüz takımımız gerçek gücüne tam manasıyla daha gelmedi.Lig uzun maraton ve takımımız bu ilk ciddi maçımımzda görme şansı elde ederek eksikliklerimizide görmiş olduk.Lig 14 Eylülde başlayacak o maça kadar tüm eksikliklerimizi gidererek lige iyi bir şekilde başlamak istiyoruz. Yeni transferlerimizle yepyeni bir kadro kurduk.Uyum süreci önemli. Kısa sürede inşallah takımımzı tam hale geldiğinde daha güzel futbol ve güzel sonuçlar alacağımızı düşünüyorum.

Bu arada bizleri yalnız bırakamayarak maç sonuna kadar destekleri için taraftarlarımızada teşekkür ediyorum.Onlar bize her zaman her şartta destek versinler inşallah bizlerde tüm futbolcu ve kadromuzla onlara layık olmaya çalışacağız.Bizi izlemeye devam edin" şeklinde konuştu.


Bizde www.fibhaber.com olarak maddi manevi büyük emekler vererek fedekar bir şekilde şehrimizin takımına sahip çıkan Cantekin Ailesine sonsuz teşekkür ediyoruz. İnşallah bu takım bu yıl Şampiyon olarak büyük özlemini duyduğumuz 3.lige çıkar emekler boşa gitmez.Buna canı yürekten inanıyor tüm kentimizin Nevşehirspor çatısı altında kenetlenmeye ve tam destek olmaya davet ediyoruz.

Maçın sonucu: Nevşehirspor Gençlik: 4 - Yeşil Kırşehirspor: 1
Va Nevşehirspor İkinci turda..
TÜRKİYE KUPASI KARŞILAŞMASI
NEVŞEHİRSPOR 4 KIRŞEHİRSPOR 1
MAÇ SONUCU
Nevşehirspor bu sonuçla Lig öncesi büyük moral depolarken taraftarlarınıda Şampiyonluk için umutlandırdı.


Bölgesel Amatör lig 4. Grupta mücadele edecek olan temsilcimiz Nevşehirspor G.K ilk maçını 14 Eylül 2014 Pazar günü Nevşehir Gazi Stadyumunda KozanBelediye sporu konuk edecek.

BÖLGESEL LİG 4.GRUP 1.HAFTA MAÇLARI
ADANA HADIRLI GÜCÜ-CEYHANSPOR
AKŞEHİRSPOR-SELÇUKLU BLD
TOROSLAR BLD SPOR-AKDENİZ BLD SPOR
REYHANLI BLD SPOR-DÖRTYOL G.BİRLİĞİ
MERSİN BŞB MESKİ-OSMANİYESPOR
KARAMANSPOR-SARAYÖNÜ BLDSPOR
NEVŞEHİRSPOR-KOZAN BLD SPOR

2014-2015 SEZONU NEVŞEHİRSPOR İÇİN İLK YARI FİKSTÜRÜMÜZ
1.HAFTA KOZAN BLD SPOR
2.HAFTA HADIRLI GÜCÜ (D)
3.HAFTA SARAYÖNÜ BLD SPOR
4.HAFTA AKŞEHİR BLD (D)
5.HAFTA OSMANİYESPOR
6.HAFTA TOROSLAR BLD (D)
7.HAFTA DÖRYOL G.BİRLİĞİ
8.HAFTA REYHANLI BLD (D)
9.HAFTA AKDENİZ BLD
10.HAFTA MERSİN BŞB MESKİ (D)
11.HAFTA SELÇUKLU BLD
12.HAFTA KARAMAN BLD (D)
13.HAFTA CEYHANSPOR
TAKIMIMIZA BAŞARILAR DİLERİZ...
Maçlar 14 Eylül’de başlayacak. Grup birincileri doğrudan 3. Lig’e çıkacak.

2014-15 sezonunda Bölgesel Amatör Lig’de 1 tane 12 takımlı, 3 tane 13 takımlı ve 7 tane 14 takımlı olmak üzere 11 grupta 149 takım mücadele edecek.
Müsabakaların 14 Eylül 2014 tarihinde başlayacağı Bölgesel Amatör Lig’de, grup birincisi olan takımlar doğrudan Spor Toto 3. Lig’e çıkarken, gruplarını son iki sırada tamamlayan takımlar küme düşecek.