Bölgesel Amatör Lig 6’ncı Grup'ta sezona şampiyonluk hedefleriyle başlayan iki ekibin mücadelesinde Nevşehirspor deplasmanda iyi bir oyun sergilemesine ve maçta öne geçmesine rağmen Türk Metal Kırıkkalespor'e 2-1 yenildi.

Nevşehirspor GK, ilk yarısı 0-0 eşitlikle tamamlanan maçın ikinci yarısına 
Nwogbo'nun golüyle 1-0 öne geçmesine rağmen, Adem Ercan ve Ferdi Kösem’in attığı gollerle maçtan 2-1 mağlup ayrılarak,sezonun ilk yarşılaşmasında Nevşehirlilere bayram hediyesi yaşatamadı.

Sezonun ilk karşılaşmasına dün Kırıkkale deplasmanı ile başlayan takımımız Nevşehirspor GK, maalesef öne geçmemize ve baskılı bir futbol oynamamıza rağmen lige hiçte arzu etmediğimiz şekilde 2-1 yenilgi ile başladık.


Karşılaşma sonunda istenilmeyen tasvip etmediğimiz olaylar yaşanmış olup taraftarının yanında olan Nevşehir Milletvekillerimiz Mustafa AÇIKGÖZ ve Mehmet VAROL'a teşekkürlerimizi iletiyoruz..

KIRIKKALE DEPLASMANINDA HAYAL KIRIKLIĞI YAŞANSADA...

Maç analiz: Belkide uzun zamandır istediğimiz birlik beraberliği yakaladığımız bir sezona başladık. Nevşehir artık başarı istiyordu.Yönetimi taraftarı futbolcusu milletvekili tek yürek olmuştu özlenilen istenilen Nevşehirspor yakalanmıştı.ama alınan yenilgi bir anda moralleri bozarken bizler inanıyoruz ki mutlu sona ulaşacagız.Bunun örneğini geçen sene grubumuzda yaşadık şimdi bu birlik beraberlik içinde yine kenetlenerek birlik beraberlik içinde devam etmeliyiz.

Her zaman her yerde takımını yalnız bırakmayan taraftarlarımız hazır ve takımını yalnız bırakmayan sezon başından beri takımın yanında olan milletvekillerimiz yanımızda inşallah ikinci maçımız olan Yozgatspor 1959 takımı ile karşılaşacağımız karşılaşmada diğer Nevşehirli idari yöneticilerimizide protokolde görmek istiyoruz. 
yönetim ve teknik sorumlularımızda takımda bulunan eksiklikleri bir an önce tamamlayarak bu sezon sonu 3.lig hedefimize ulaşırız.


Cantekin : Bu sene farklı olacak!

Nevşehirspor Başkan Yardımcısı Sedat Cantekin maç sonunda Umutlu konuştu:
Dün oynadığımız maçta taraftarımıza güzel bir galibiyet hediye etmek isterdik ama olmadı şimdi burda bahaneler siralamayacagim sadece şu güzel tablodan bahsetmek istiyorum.Dun maçta tek yürek olmuş tarftariyla vekilleriyle Belediyesiyle is adamiyla yöneticisiyle futbolcusuyla bir yumruk olmuş Nevşehiri gördüm inanin bu tabloyu çok özlemişik bunun için emek veren herkese ve cefakar taraftarimiza teşekkür ediyorum.Sunuda vurgulamak isterim takımımız baştan sona etkili oyunuyla oyunun tartışmasız üstün tarafıydi eğer bu birlikteligi devam ettirip eksik olan yanlarimizi giderirsek Allah in izni ile bizim yenemeyecegimiz takım yok şampiyonluğun en büyük adayı hala biziz ve bunu sonuna kadar kovalayacagiz.

MAÇTAN DAKİKALAR 

DK 12 Nevşehirspor atağında Fatih sol kanattan Adem’den kaptığı topla ceza sahasına girdi. Ortaya çıkardığı topu engin gol çizgisi önünde çıkarttı

Dk 16 Fatih Ömer’in hatası ile ceza sahası içinde sol çaprazda topla buluştu vuruşu üstten auta gitti

Dk 18 Muhammet’in kullandığı korner atışında ön direkte Uğur’un kafa vuruşunu Canberk gol çizgisi önünden çıkarttı

Dk 20 Konuk Nevşehirspor atağında Yunus’un ortasında Erhan’ın vuruşu üst direkten döndü. Dönen topa Ömer’e faul yaparak Serkan filelere gönderdi. Maçın hakemi golü faul gerekçesi ile iptal etti.

Dk 38 Serkan’ın ortaya çıkardığı topa ceza sahası dışında Erhan’ın vuruşu Adem’in ceza sahasında eline çarparak döndü. Nevşehirspor’lu oyuncular maçın hakemine penaltı gerekçesi ile uzun süre itiraz ettiler. Kalan dakikalarda başka pozisyon olmayınca ilk devre golsüz sona erdi 0-0

 

İKİNCİ YARI ...

Dk 53 GOL İkinci devreye iyi başlayan konuk Nevşehir atağında Serkan’ın ceza sahasına kestiği topu iyi kontrol eden Nwogbo kaleci Tayfun’un üstünden topu filelere gönderdi 0-1

Dk 58 Oyuna ikinci yarı giden sol kanat oyuncusu Yunus Ulaç’ın pası ile kaleci Tayfun ile karşı karşıya kaldı. Ceza sahası dışında aşırtma vuruşu direğin yanından auta gitti

Dk 61 Cansın Uğur ile verkaçın sonucu ceza sahasına girdi. Vuruşunu kaleci Asım kornere çeldi.

Dk 63 Cansın’ın kullandığı korner atışında topa iyi yükselen Ferdi’nin kafa vuruşu kaleci Asım’dan döndü, dönen topu Adem filelere gönderdi 1-1

Dk 75 Mehmet’in ara pasında Nevşehirspor defans oyuncularını ofsayt diye duraklamasından yaralanan Ferdi Kaleci Asım ile karşı karşıya kaldı. Plase vuruşu filelere gitti 2-1

Dk 87 Yusuf’un kullandığı serbest vuruşta arka direkte topa buluşan Ulaç’ın vuruşunu kaleci Tayfun kornere çeldi. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca karşılaşma 2-1 Kırıkkalespor’un üstünlüğü ile sona erdi.

SAHA: Fikret Karabudak

 

HAKEMLER: Mustafa Hakan Belder (**), Hakan Erkan (**), Aydın Şahin (**),

 

TÜRK METAL KIRIKKALESPOR: Tayfun (***), Ömer (**), Mert (**), Adem (***), Engin (***), Veysi (****), Muhammet (***)(46 Cansın **), Mehmet (****), Ferdi (***),Uğur (**)(68 Medet *), Bahri (**)(46 Serhat**)

 

NEVŞEHİRSPOR: Asım (**), Cevat (**) Hurşit (***) Uğur (***), Canberk (***), Ulaç (***),Serkan (** )(77 Kaan*),Erhan (***), Nwogbo(**)(65 Anıl *), Yunus (**), Fatih (**)(46 Yusuf **)

 

GOLLER: Dk 63 Adem, Dk 75 Ferdi (Türk Metal Kırıkkalespor), Dk 53 Nwogbo (Nevşehirspor)