NEVŞEHİR (MHA) Bölgesel Amatör Lig 4. Grupta ilk haftayı farklı galibiyetle kapatan ve birinci hafta sonunda liderlik koltuğuna oturan Nevşehir Spor GK bu hafta sonunda Adana Hıdırlıgücü deplasmanında puan arayacak.

Lige iyi bir başlangıç yapan Kırmızı Beyazlıların yönetimi geçtiğimiz yıla nazaran bu yıl müsabakaların daha geniş kitlelere duyurulması için işi sıkı tutuyor. Öyle ki, Kulüp Başkanı Necmi Cantekin bir sonraki hafta Gazi Stadında oynanacak maçı daha şimdiden ilimizdeki basın ve yayın kuruluşları mensuplarına hatırlatıyor. Cantekin SMS ile gönderdiği mesajında, “27 Eylül 2014 tarihinde Saat 15.00’te Nevşehir Sporumuzun Osmaniye Spor ile lig maçı vardır. Onurlandırmanızı bekleriz” ifadelerine yer verdi. 

BAŞKAN NECMI CANTEKİN:

TEŞEKKÜRLER...

Bölgesel Amatör Lig 4. grupta mücadele eden Nevşehirsporumuzun ligin ilk maçında Gazi Stadyumunda Kozan belediyesporu konuk ettiği müsabakada bizleri yalnız bırakmayan; 

AK PARTİ NEVŞEHİR MİLLETVEKİLİMİZ SN. AV. EBUBEKİR GİZLİGİDER, AK PARTİ İL BAŞKANIMIZ SN. MEHMET ALİ TANRIVER, ACIGÖL BELEDİYE BAŞKANIMIZ SN. ERCAN ERTAŞ , ÇAT BELEDİYE BAŞKANIMIZ SN. KAMİL DURU , GENÇLİK HİZMETLERİ VE SPOR İL MÜDÜRÜ SN. MUSTAFA ÜNLÜER , NTSO YÖNETİM KURULU ÜYESİ SN. KEMAL GÜNER VE BAŞTA GENÇ METERİSLİLER TARAFTAR GRUBU OLMAK ÜZERE TÜM TARAFTARLARIMIZA TEŞEKKÜR EDERİZ.

''BİRLİKTE DAHA YÜKSEĞE'' SLOGANI İLE ÇIKTIĞIMIZ BU YOLDA BUNDAN SONRAKİ MAÇLARIMIZDA DA ŞEHRİMİZİN BÜROKRAT VE SİYASİ PARTİ TEMSİLCİLERİNİ , SİVİL TOPLUM ÖRGÜTLERİNİ VE NEVŞEHİRLİ SPOR SEVERLERİ MAÇLARIMIZA DAVET EDİYORUZ.

NEVŞEHİRSPOR G.K. YÖNETİMİ ADINA
BAŞKAN NECMİ CANTEKİN