Nevşehir 1. Amatör Lig’de mücadele eden Çat Gençlik Spor transfere doymuyor.

Azerbaycan U Milli Takım oyuncularından Tarlan Ahmedov'u transfer ederek büyük ses getiren Çat Gençlik Spor transferde gözünü kararttı.

Nevşehir 1.Amatör Lig takımlarından Çat Gençlik Spor 'un Genel Menajeri Ramazan Başbuğ, "Hedefimiz Bal ligi ve bu doğrultuda önce lig şampiyonluğu ve sonra baraj maçı ile camiamızın rüyasını gerçekleştirmek istiyoruz. Teknik Direktörümüz Tarkan Güney hocamızın belirlediği mevkilere göre transferler yapıyoruz Önceliklerimiz belli zaten. İhtiyacımız olan yerlere gerekli transferler yapılacaktır" dedi.

Çat Gençlik Spor 'un Genel Menajeri Ramazan Başbuğ transferlere ilişkin FİB Haber Merkezi spor servisimize yaptığı açıklamasında; İstanbul'dan Emre Uçar ve Mersin Mezitli'den Kadir Kan ile prensipte anlaştık.Bu transferlerimizde hafta sonu bitecek inşallah dedi.

Son antrenmanda göz dolduran yeni transferleri yakından izleyen Çat Gençlik Spor Fahri Başkanı Kamil Duru , “Hedeflerimizde daha iddialı duruma gelmek için transfer yapmamız gerekiyordu. Şampiyonluk, Baraj maçları ve Bal ligi öncesinde yapılan yeni transferlerimizle kadromuzu güçlendirdik. Artık hedefimiz Bal belli ve bu yoldan dönmek yok” dedi.

İşte Çat Gençlik Spor 'un Yeni Transferleri:

Atakan Asker - Kaleci

Ali Şahin  - Santfor 

Mehmet Kandemir - Stoper

Azeri Tarlan Ahmedov - Orta saha