Nevşehir 2. Amatör küme futbol ligi müsabakaları sonunda 1.Amatör kümeye çıkan Çat Spor Gençlik takımına Şampiyonluk kupası takdim edildi.

Nevşehir 2 nolu nolu çim futbol sahasında ligin son maçında Nevşehir HBV Gençlik Spor takımı ile birlikte şampiyonluğunu ilan etti.

Yeni sezonda Nevşehir 1. Amatör küme de mücadele etmeye hak kazanan takımın şampiyonluk kupasını Nevşehir ASKF Genel Başkanı Mustafa Avcı,Milli Eğitim Müdürü Osman Şimşek, Futbol İl Temsilcisi M. Tolga Karaca, ASKF İl Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Hemit verdiler.

Şampiyonluk kupasını ve madalyalarını alan Çat Spor Gençlik Spor takımı Kaptanı Emrah Akün , Çat Belediye Başkanı Kamil Duru ve futbolcuların kulübün ilk kurulduğu yılda şampiyon olarak bir üst lige çıkmasının da sevinci görülmeye değerdi.

Kupa töreninde konuşan ASKF Başkanı Mustafa Avcı, 2. Amatör küme futbol liginde Şampiyon olan Çat Spor Gençlik Spor takımını kutlayarak yeni sezonda birinci amatör ligde başarılar diledi.

Öte yandan kupa törenine katılan Futbol il temsilcisi M. Tolga Karaca ise, Çat Gençlik Spor’un lig boyunca sergilediği güzel oyun ve centilmence mücadelenin sonucunda böyle bir bir başarının gelmesinin son derece anlamlı olduğuna dikkat çekti.

Bu arada 2. Amatör küme futbol liginde B grubunda ilk iki sırada yer alan Telekom Spor,Polisgücü Gençlik Spor ile A Grubunda ilk iki sırada yer alan Nevşehir HBV Gençlik Spor ve Çat Gençlik Spor  önümüzdeki sezon birinci amatör küme de mücadele etmeye hak kazandılar. Dört takımımızada 1.Amatör kümede başarılar diliyoruz.