Kapadokya'nın çiçeği burnunda kulübü Çat Gençlik ve spor kulübü Nevşehir'in en büyük spor kulübü olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Hedef Büyük...!

Kapadokya da Turizmin başkenti Nevşehir'in , spor alanlarında da öncü olması için çalışmalarını sürdüren Çat Gençlik ve spor kulübü sporun başkenti olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.


Konu hakkında FİB Haber Merkezimize açıklamalarda bulunan Çat Belediye Başkanı ve Çat Gençlik spor kulübü Fahri Başkanı Kamil Duru , Nevşehir'de faaliyetlerine geçtiğimiz yıl başlayan Çat Gençlik ve spor kulübümüz sadece Çat kasabası değil tüm Nevşehir ili ve Kapadokya geneli gençlerini sporun kardeşlik ve dostluk çatısı altında buluşturmak için çalışmalarına start vermiştir dedi.

En büyük amacımız çocuk ve gençlerimizi kahvehanelerden, internet kafelerinden ve kötü alışkanlıklardan kurtarıp onları spora teşvik etmektir diyen Başkan Duru, Çocukları ve gençleri kazanmanın en güzel yollarından birisinin spor olduğu düşüncesiyle çocuk ve gençlerin spor yapmalarının yanında onların çevrelerine ve ülkesine sağlıklı , faydalı birer insan olarak yetişmelerine gayret sarf edilen kulübümüz bu doğrultuda Futbol başta olmak üzere Basketbol , Tekvando , Atletizm dallarında da bu yıl faaliyet gösterme kararı almıştır.

Çat Gençlik ve spor kulübü olarak bu kategörüler dışında Satrançta da faaliyet göstermek için çalışmalarımız sürüyor.

Ayrıca ilimiz genelinde bulunan Engelli gençlerimizin kulübümüz çatısı altında spor yapmalarına imkan sağlamak için çalışmalarımıza başlamış bulunuyoruz.

Bu doğrultuda büyük hedeflerle sezona başlayan kulübümüz, Nevşehirli saygın isimlerin oluşturduğu yeni yönetim kurulu ile çalışmalarına başlamıştır. Bu vesile ile yeni sezonun ilimize ve spor camiasına hayırlı olmasını diliyor tüm takım ve sporculara başarılar diliyorum dedi. 

Çat Gençlik ve Spor Kulübü yeni yönetim kurulu listesi önümüzdeki günlerde www.fibhaber.com da yayınlanacaktır.

Çat Gençlik ve Spor Kulübü 2015 -2016 sezonunda faaliyet göstereceği branşlar:

FUTBOL
U 13 , U 15 , U 17 , U 19  ile Nevşehir 1. ve 2. amatör kümede iki ayrı takım olmak üzere Çat Gençlik ve spor kulübü Futbolda toplamda 6 ayrı katagörüde yarışıyor.

BASKETBOL TAKIMI

Çat Gençlik ve spor kulübü bünyesinde yeni kurulan Basket takımı TBBL Bölgesel Deplasmanlı Basketbol liginde ilimizin erkelerde Nevşehir'in tek takımı olarak mücadele edecek.
 
TEKVANDO TAKIMI
İlimiz Nevşehir'de bulunan başarılı çok sayıda sporcu bünyesinde yarışacak. 

ATLETİZM
Nevşehir'de derece sahibi başarılı atletizmciler Türkiye şampiyonalarında Nevşehir'i Çat spor Kulübü fosrmasıyla temsil edecekler.

Bizde FİB Haber Merkezi olarak Çat Geçlik ve Spor Kulübüne başarılar diliyoruz.