Nevşehir 1. Amatör Ligin iddialı takımlarından Çat Gençlik Spor 2015-2016 futbol sezon formalarını tanıttı.

Nevşehir 2. Amatör Ligde bu sezon rekor bir başarı ile Nevşehir 1. Amatör Lige çıkan ve burada da tek hedef şampiyonluk parolasıyla mücadele eden Çat Gençlik Spor 2015-2016 futbol sezonunda maçlara çıkacağı formaların tanıtımını yaptı.

Çat Belediye Başkanı Kamil Duru’nun da katılmış olduğu forma tanıtımında teknik heyetin ve futbolcuların keyfi yerindeydi. Ligin ilk haftasında deplasmanda Kaymaklı Sporu 2-1 mağlup ederek lige iyi bir başlangıç yapan Çat Gençlik Spor haftanın ilk antrenmanı öncesinde yeni sezon formalarının tanıtımını yaptı.

Çat Belediye Başkanı Kamil Duru ise burada yaptığı açıklamada ‘’Çat Belediyesi olarak sporun ve sporcunun her zaman yanındayız. 1. Amatör Lige hafta sonu Kaymaklı Sporu 2-1 mağlup ederek iyi bir başlangıç yaptık. Nevşehir 1. Amatör Ligin en güçlü kadrosunu oluşturan Çat Gençlik Spor sezonu şampiyon olarak kapatacaktır. Teknik heyetimize ve futbolcularımıza sonuna kadar güveniyoruz. Bugün burada da yeni sezonda maçlara çıkacağımız formaların tanıtımını gerçekleştirdik. Nevşehir’imize ve Kasabamıza Çat Gençlik Spor yeni sezon formaları ve 1. Amatör Lig hayırlı olsun’’ diye konuştu. 

İşte Çat spor 2015 formaları www.fibhaber.com Foto Galeri Bölümümüzde...