Azerbaycanlı U 19 Milli Takım Oyuncusu Tarlan Ahmedov Nevşehir 1.Amatör Kümenin önemli takımlarından Çat Gençlik Spor'a transfer oldu...

Nevşehir 1.Amatör kümenin flash takımlarından Çatspor'un bu transferi Azerbaycan Ulusal basınında da geniş yer aldı...

Çatspor,Genel Menajeri Ramazan Başbuğ'un gayretleriyle 1997 Doğumlu Azerbaycanlı U milli futbolcu Tarlan Ahmedov'u, renklerine bağladı.

Konu hakkında FİB Haber Merkezine açıklamada bulunan Çat Belediye Başkanı ve Çatspor Fahri Başkanı Kamil Duru, Çat Belediye binasındaki imza töreninde yaptığı konuşmada, takımlarını bu yıl Bal Ligine çıkarmak için taraftara söz verdiklerini belirterek, bu kapsamda eksikleri gidermek için çalıştıklarını söyledi.

Çatspor'un başarısı için ellerinden geleni yaptıklarını anlatan Başkan Duru, şöyle devam etti: ''Daha önce Azerbaycan U Milli Takımında da forma giyen Tarlan Ahmedov, kulübümüze imza attı. Son olarak Mersin Erdemli Belediyespor formasını giyen Ahmedov ile uzun uğraşlar sonunda anlaştık. Sezon sonunda inşallah Çatspor, bir üst lige şampiyon olarak çıkacak.''

 Tarlan Ahmedov, Çatspor da çok güzel karşıladığını ifade ederek, ''Az da olsa Nevşehir'i ve Çat kasabasını görme fırsatım oldu. Çok şirin bir yer. İnşallah takıma faydalı olurum. Gördüğüm kadarıyla şampiyon olmak istiyorlar. Elimden geldiği kadar takımımın şampiyon olması için mücadele edeceğim. İnşallah sezon sonunda Bal ligine çıkacağız'' diye konuştu.