NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir’de 7’den 70’e futbolsever herkesin en büyük temennisi ilimizin artık Profesyonel liglerde temsil edilebilmesi.

Bu konuda bu yıl önemli bir adım atan Nevşehir İl Özel idaresi Spor’un girişimi dikkat çekiyor. O girişimin arkasındaki en önemli pay sahiplerinden biri de ömrünün büyük bir bölümünü ilimiz futboluna adamış bir isim yer alıyor.

Önce il özel idare Spor formasıyla sahalarda top koşturan, ardından ilimizde kurulan Masterler takımlarında görev alan, futbolun alt yapısına önem verilmedikçe başarının sağlanamayacağını her zaman dile getiren İl Özel İdare Spor Antrenörü Şakir Topoğlu, bu yılki iddiasının arkasında.

Ligin ilk yarısında ortaya koyduğu futbol ve müsabakalarda elde ettiği farklı galibiyetlerle dikkatleri üzerine çeken İl Özel İdare Sporun Antrenörü Şakir Topoğlu’nun kimi zaman bir malzemeci, kimi zaman saha takımı için ter döken bur futbolcu, kimi zaman takımının başarısı için takımını yöneten bir antrenör olan Şakir Topoğlu, Nevşehir futboluna yıllarını vermiş en önemli emektarlardan biri.