Nevşehirspor,  hafta sonu deplasmanda oynayacağı Aksaray 68 Belediyespor maçının hazırlıklarını Teknik Direktör Tahir Çopur nezaretinde sürdürüyor.

Nevşehirspor Moral Arıyor!

Nevşehirspor Teknik Direktörü Çopur, www.fibhaber.com Spor Servisimize yaptığı Açıklamada: "Sıkıntılı geçirdiğimiz ilk iki haftanın devamında kulüp ve şehir olarak moral bulacağımız haftalara başlamak istiyoruz. Takım olarak geldiğim ilk günden bu yana oyuncularımız, iyi bir yola girme sinyallerini bizler verdi. Bildiğiniz gibi Sağ ve sol beklerimizin cezalı olması sebebiyle,hafta sonu oynanacak olan 68 Aksaray Belediyespor karşılaşmasında bu mevkilerde altarnatif oyunucularımızı oynatacağız.

Çopur, “ Hedef puan yada puanlarla dönmek”

Nevşehirspor hak ettiği yere gelecek. Bir iki haftalık süreçle takımın daha seyir zevki olacaktır. 14 Ekim transfer sezonu kapanmadan Bir veya iki oyuncu daha almayı planlıyoruz. Bunun için Kulüp Başkanım Muzaffer Leblebici ve Yönetim Kuruluna raporu teslim ettim. Eksik mevkilerimiz için, nokta atışı olabilecek isimler olursa yapacağız, araştırmalarımız devam ediyor, laf olsun diye transfer yapmayacağız. Bu hafta sonunda Aksarayspor ile yapacağımız müsabakadan puan ve puanlarla ayrılmak istiyoruz. Ayrıca büyük Nevşehirspor Taraftarlarımızında tam desteğini bekliyoruz" dedi.

Nevşehirspor, Aksaray Aşkına ! 3-0

Haftayı Bay olarak maç yapmadan geçiren Bal ligi ekibimiz Nevşehirspor, hazırlık maçında karşılaştığı Kayseri U 21 takımını 3-0 yendi. 

Nevşehir spor taraftarları ile Kulüp yöneticilerininde izlediği karşılaşmada Nevşehirspor, Hazırlık maçını 3-0 kazandı. 


Maç Sonucu: Nevşehirspor GK : 3 Kayseri U 21: 0

Bal ligi 6.Grupta bu Hafta sonu grubun güçlü ekiplerinden 68 Aksaray Belediyespor ile deplasmanda karşılaşacak olan Nevşehirspor GK, Aksaray provasında göz doldurdu.

Yeni Teknik Patron Tahir Çopur'un Takımın eksikliklerini görmesi açısından da önem taşıyan karşılaşmada tecrübeli hoca yardımcıları ile birlikte sık sık notlar tuttu. Hocanın vereceği rapor büyük önem arz ediyor. Zira Bal liginde transferler 14 Ekim Cuma günü sona eriyor.

Haftayı Bay olarak maç yapmadan geçiren Bal ligi ekibimiz Nevşehirspor, Kayseri U 21 takımıyla hazırlık maçında Gazi stadında karşılaşılaştı. Nevşehirspor teknik direktörü Tahir Çopur'un takımını son haliyle görmek için oynanan hazırlık karşışalmasında yeni Transferler ilk kez boy gösterdi.

Karşılaşma 12 . Dakikada Aydın Kuzu ve 65.ve 76. dakikada Muhammet Savaşçı'nın attığı gollerle Kayseri U 21 takımı önünde Nevşehirspor'un 3-0 üstünlüğü ile Sona Erdi. Nevşehirspor Kalecisi Hayrettin Çınar bir de penaltı kurtardı.



Öte yandan Okan ve Semih Nevşehirspor'da...

Nevşehirspor Sağ, sol dış oynayabilen Semih Türe ile ön libero ve orta saha oynayan Okan Avcı ile anlaşıldı.

Yozgatspor’dan karşılıklı anlaşarak ayrılan Okan Avcı transferin bitmesine kısa bir süre kala Nevşehirspor’la söz kesti. 

Transfer dönemi 14 Ekim 2016 Cuma günü sona erecek.

Yozgatspor’dan karşılıklı anlaşarak ayrılan Okan Avcı transferin bitmesine kısa bir süre kala Nevşehirspor’la söz kesti.

Nevşehirspor'un yeni Teknik Direktörü Tahir Çopur'un verdiği rapor doğrultusunda takımın eksik bölgelerine takviye yapılması için verilen yetkinin ardından İdari Menajer Ramazan Başbuğ, 2 sporcuya imza attırdı.

İlk olarak Tahir Hoca'nın geçen seneki takımında yer alan ve sezona 68 Aksarayspor'da başlayan Semih Türe'yi ardından Yozgatspor'dan orta saha oyuncusu Okan Avcı'yı renklerine katan Nevşehirspor’da sağ bek Ali Sevimli, stoper Mehmet Can Karataş ve orta saha Recep Demir ile yollar ayrıldı. 



Haber: Mustafa Ferveren