Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından, "Cumhuriyet Bayramı" etkinlikleri kapsamında Kamu Kurum ve Kuruluşlar Arası Voleybol Turnuvası başladı.

Kamu kurum ve kuruluşları personellerinin daha sağlıklı yaşamaları, iş verimliliğinin artırılması, kurumlar arası sosyal ilişkilerin daha sıkı hale getirilmesi ve spor bilincinin tüm yaş gruplarına aktarılabilmesi amacıyla düzenlenen Kurumlar Arası voleybol müsabakaları Damat İbrahim Paşa Spor Salonumuzda maske, mesafe ve hijyen kuralları çerçevesinde başladı.

9 kurumdan yaklaşık 75 sporcunun katıldığı ve renkli görüntüler eşliğinde başlayan turnuva 6 Kasım Cuma günü yapılacak final karşılaşmalarının ardından sona erecek. Kurumlar arası voleybol turnuvasına yoğun katılımdan dolayı memnun olduklarını belirten İl Müdürümüz Özdemir; İlimizde sporun tüm branşlarına her yaş kesimden büyük ilgi ve alaka olduğunu belirterek bizlerde kurum olarak hem altyapı hem de bu tür sportif faaliyetlerle bu ilgi ve alakayı daha da genişletmek istiyoruz. Voleybol turnuvasında kurumlar arası birlik ve beraberliği, çalışanlarımızın arasındaki kaynaşmayı sağlamayı amaçlıyoruz. Kurumlar arası Voleybol turnuvasına katılan takımlara başarılar diliyoruz, bundan sonra da kurumlarımıza yönelik bu tür etkinliklere devam edeceğiz" dedi.