Nevşehir Belediyespor'da Teknik Direktör olarak iki döneme imza atan Cüneyt Tiryaki'ye duygulandıran vefa dolu uğurlama ...

Görev yaptığı ilk yıl Nevşehirspor'u 3. lige çıkartan ve sonrasında yeniden yapılanan Nevşehir Belediyespor'da Teknik Direktörlük görevine getirilen Cüneyt Tiryaki ligin ikinci yarısında kaybedilen puanların ardından dün istifasını açıklamasının ardından bugün Nevşehir'den ayrıldı.

Nevşehir'in 13 yıllık özlemini sona erdiren ve şehrimizin marka değeri Nevşehirspor'u 3.Lige çıkartan Nevşehirspor eski kulüp Başkanı Salih Dirikoç ve yönetim kurulu üyeleri bu başarıyı beraber yakaladıklarını söyledikleri Teknik Direktör Cüneyt Tiryaki'yi terminalden uğurladılar.

Bu bir veda değil, mana dolu bir vefa!

Eski Kulüp Başkanı Salih Dirikoç: "13 yıllık hasretimize son veren görev aldığı zaman diliminde Nevşehir için canını dişine takan birlikte çalıştığımız süre içerisinde uyum içinde çalıştığımız Cüneyt Hocamıza teşekkürlerimizle Yolun açık olsun hocam" dedi.. 

Eski Yönetim Kurulu Üyesi ve Asbaşkan Esat Özaltın'da:"Değerli Hocamıza, Nevşehir ve Nevşehir Belediyespor'a vermiş olduğu katkılar için çok teşekkür eder, bundan sonraki meslek hayatında başarılarının devamını dileriz." dedi.

Teknik Direktör Cüneyt Tiryaki'de; "Nevşehir Belediyespor'un şampiyon olarak 2.lige çıkmasını canı gönülden arzu ediyorum. 2 sezondur çalışma fırsatı bulduğum yönetici, futbolcu, taraftar, kulüp personeli ve ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Uğurlama proğramında duygu dolu anlar yaşayan Tiryaki; "Nevşehir'den çok güzel anılarla ayrılıyorum. Benden yana sizlere hakkım helal olsun, sizlerde hakkınızı helal edin." dedi.

Eski yönetim teknik heyet ve çalışanlar hocaya vefa örneği göstererek böyle uğurladılar...