Dağcılar Erciyes Zirvesinde
 
Kayseri Hacılar Arama-Kurtarma Havacılık Dağcılık ve Kış Sporları Kulübü (HADAK) tarafından bu yıl 19'uncusu düzenlenen ve üç gün süren "Erciyes Zirve Tırmanışı ve Sütdonduran Kampı"nda yaklaşık 300 dağcı ve doğasever bir araya geldi. 
​Kayseri Hacılar Arama-Kurtarma Havacılık Dağcılık ve Kış Sporları Kulübü (HADAK) tarafından bu yıl 19'uncusu düzenlenen ve üç gün süren "Erciyes Zirve Tırmanışı ve Sütdonduran Kampı"nda yaklaşık 300 dağcı ve doğasever bir araya geldi.
                Türkiye Dağcılık Federasyon Başkanı Alaattin Karacanın da Katıldığı üç gün süren etkinliğine Nevşehir’den de il müdürlüğümüzü temsilen Dağcılık İl Temsilcimiz Hasan Doğan katıldı. Tırmanış Erciyes Dağının Kuzey yüzünden klasik rotadan gerçekleşti. Gece saat 03.00 de başlayan tırmanış kar buz ve çarşak etaplardan oluşan zorlu tırmanışı saat 10.00 da sporcuların zirveye varmasıyla tamamlandı.3916 metrelik Erciyes zirvesini İl Temsilcimiz Hasan Doğan Türkiye Dağcılık Federasyon Başkanı Alaattin Karaca ile beraber paylaştı.

                Sporcular düzenlenen faaliyetler için bizden desteklerini esirgemeyen Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürümüz Mustafa ÜNLÜER' e ve tüm personeline teşekkürlerini dile getirdiler.