Çatı Değişiyor

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir il merkezinde okul sporları başta olmak üzere Kulüpler arası, iller arası spor müsabakalarının merkezi konumundaki Damat İbrahimpaşa Spor salonunun çatısı bu yıl değiştirilecek.

Geçtiğimiz aylarda çatısından su sızdıran ve bazı müsabakalarda olumsuzluklar yaşanmasına neden olan Damat İbrahimpaşa Spor salonunun çatısının değişimi konusundaki çalışmaların yapılması bekleniyor.

Bu konudaki kararlılığını ortaya koyan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer, Damat İbrahim Paşa Spor Salonu çatı değişimini 2014 yatırım programına da aldırmayı başardı.

Damat İbrahimpaşa Spor salonunun çatı değişiminin yanında bu yıl Sporcu Kamp Eğitim Merkezi bakım onarımı, Çok amaçlı spor salonu (eski TOKİ 125.yıl okulu yanı), Sentetik futbol sahası (terminal yanı yeni stad yeri projesi içerisinde), Avanos Gençlik Merkezi Yapımı, Hacıbektaş Soyunma odası ve 500 kişilik tribün yapımı ile Hacıbektaş ısıtma sistemi yenilenmesi ve zemin değişimi işlerini de yatırım programına alındı.