NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir’de Damat İbrahimpaşa Spor salonunda geçtiğimiz yıllarda yaşanan ısınma sorunun bu yıl yaşanmayacağı bildirildi.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer, Damat İbrahimpaşa Spor salonunda yaşanan ısınma sorununun bu yıl yaşanmaması için gerekli tedbirlerin alındığını kaydetti.

Geçtiğimiz yıl salonun çeşitli alanlarında yapılan tadilat çalışmalarının ardından özellikle ısınma sorunun çözümü için girişimlerde bulunduklarını söyleyen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ünlüer, “Bu yaz yaptığımız ihale ile salonumuzda doğalgaz dönüşümü yapıldı. İnşallah sporcularımızı hem üşütmeyeceğiz, hem de salonumuzda 24 saat sıcak su imkanı olacak. Yaklaşan kış aylarında sporcularımızı üşütmemeye gayret edeceğiz. Öte yandan spor salonumuzun çatısında zaman zaman yağışlı havalarda akma meydana geliyordu. Bunun önlenmesi için de ödenek talebinde bulunduk. Ödeneğimiz gelir gelmez ihaleye çıkıp o sorunu da kısa zaman içerisinde çözmeyi planlıyoruz. Tıpkı yüzme havuzumuzun çatısı gibi Kenet Çatı olarak spor salonumuzun çatısı yapılacak” açıklamalarında bulundu.