NEVŞEHİR(MHA) Yıldızlar Masa Tenisi il birinciliği başladı. Müsabakalar Damat İbrahimpaşa Spor salonunda oynanıyor.

Kızlarda; İstiklal O.O. 23 Nisan O.O., Mihriban Emin Günel O.O., Çardak İmam Hatip O.O.,  Göre O.O., Suvermez O.O., Ürgüp Atatürk O.O., Derinkuyu Fatih O.O., Kavak O.O., Karacaören Cumhuriyet O.O. takımlarının katıldıkları müsabakalara erkekler kategorisinde Suvermez O.O., Çardak İmam Hatip O.O, Mihriban Emin Günel O.O., İstiklal O.O., Derinkuyu Fatih O.O., 23 Nisan O.O., Kavak O.O. ve Altınyıldız Koleji takımları katılıyorlar.

Yarışmalar; Spor Genel Müdürlüğü Okul Spor Faaliyetleri Genel Yarışma Talimatı, Uluslararası Oyun Kuralları ve Yarışma Talimatları ile Spor Faaliyetleri Dairesi Başkanlığınca öngörülen hükümlere uygun olarak yapılıyor. Yarışmalar; kız ve erkek okul takımları arasında minikler, küçükler, yıldızlar ve gençler kategorilerinde ayrı ayrı yapılıyor.  Minikler, Küçükler, Yıldızlar, Gençler kategorisinde takımlar en az 3 sporcu ile mahalli yarışmalarına katılmak zorundadırlar. Daha az sporcu ile katılanlar yarışmalara alınmayacak. Takımlarda 1 yedek oyuncu bulunabiliyor.

Mahalli yarışmalarda ilk dört dereceyi elde eden takımlara kupa, madalya ve başarı belgesi, dereceye giremeyen takımlara ise katılım belgesi verilecek. Grup yarışmalarında ilk dört dereceyi elde eden takımlara ve sporcularına başarı belgesi, elde edemeyen takımlara ise katılım belgesi verilecek. Türkiye birinciliği yarışmalarında ilk dört dereceyi elde eden takımlara kupa, madalya ve başarı belgesi, dereceye giremeyen takımlara ve sporcularına ise başarı belgesi verilecek.