02 Temmuz tarihinde yapılacak olan olağan genel kurul sonrasında takımın yönetimine resmen gelmesi beklenen, şimdiden yeni sezon için transfer çalışmaları için kolları sıvayan İş Adamı, Kulüp Başkan adayı Salih Dirikoç, Nevşehirli sporseverlerin takıma sahip çıkması gerektiğinin altını çizdi.

Yeni sezonda Nevşehir’in profesyonel lige, 3. Lige yükselmesi için maddi – manevi bütün imkanların seferber edilmesi gerektiğine değinen Dirikoç, Nevşehir Spor yönetimi olarak tüm Nevşehirlilere kapılarının sonuna kadar açık olduğuna dikkat çekti.

Önümüzdeki günlerde yönetime aday olan 17 kişilik yönetim kurulu listesinin kamuoyu ile paylaşılacağını belirten Başkan Adayı Salih Dirikoç, “Bizim yönetimimizde yer almasını beklediğimiz arkadaşlarımızla birlikte kimseyle bir sorunumuz yok. Bu takım Nevşehir’in takımı. Tek hedefimiz takımımızın artık Profesyonel futbol ligine çıkması. Bunun için bizler maddi – manevi bütün imkanlarımızı seferber edeceğiz. Ancak Nevşehirlilerin de bu takıma sahip çıkması gerekiyor.
Henüz genel kurulumuz yapılmamasına rağmen bizler zaman kaybı yaşamamak adına kolları sıvadık. Yeni sezon öncesinde yapılması gereken transferleri tek tek yapmaya başladık. Şu ana kadar Gebze Spor’dan Canberk Soykuvvet ve yine aynı takımdan Hasan Doğan ile anlaşmaya vardık. Amacımız bir an yeni sezon öncesinde takımı oluşturmak. 16-17 civarında transfer yapacağız. 23 kişilik kadroda ayrıca Nevşehir’deki futbol takımlarımızdan seçeceğimiz şehrimizin öz değeri futbolcularımıza da yer vereceğiz. Teknik Direktörümüz Cüneyt Tiryaki ile birlikte yapacağımız transfer çalışmalarını önümüzdeki hafta sonuna kadar tamamlamayı planlıyoruz” açıklamalarında bulundu.