Nevşehirspor Kulüp Başkanı Salih Dirikoç, "Şampiyonluğa çok yaklaştık. Allahın izniyle Bu Sene Şampiyon olacağız. Bu takım şampiyon olursa tüm kent sevinecek. Kenetlenmeliyiz" dedi.

Nevşehirspor Kulüp Başkanı Salih Dirikoç, Deplasmanda Adana temsilcisi Kürkçüler Amatörspor karşısında önemli bir galibiyet aldıklarını belirterek; “Emin adımlarla yürüyoruz” dedi.

Nevşehirspor Kulüp Başkanı Salih Dirikoç
, deplasmanda 1-0 mağlup ettikleri Kürkçüler Amatörspor maçı ve Nevşehirspor'un geleceğine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

GÜZEL ŞEYLER YAPIYORUZ
Dirikoç, “Şuan grupta lider bulunuyoruz. Ve seri galibiyetlerle de emin adımlarla yürüyoruz. Önümüzdeki pazar günü kendi sahamızda Yozgat maçı var. Ona da hazırlanacağız. İnşallah o maçı da alacağız. Ardından Azatlı maçı var. Onu da alacağız. Bu kardeşlerimizle, taraftarlarımızla hep beraber güzel şeyler yapıyoruz. Böyle olması da gerekiyordu. Biz bunları yapıyoruz. İnşallah bundan sonraki yolumuza güzel şekilde devam edeceğiz.  Nevşehir protokolü, iş adamlarımız, Milletvekilimiz, belediye başkanlarımız, STK'larımız ve Basınımızın destekleriyle önümüzdeki sezona biz bu takımı 3.Ligde oynatacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.


Dirikoç: ​8 Nisan tarihinde deplasmanda oynayacağımız Ceyhanspor maçı ile Şampiyonluk turu atacaklarına olan inancının tam olduğunu söyledi.

Son yedi haftasına girilen Spor Toto Bal Ligin'de, puan cetvelinde lider durumda bulunan Nevşehirspor'da heyecan doruğa ulaştı. Kulüp Başkanı Salih Dirikoç, 3. Lig'e yükselme yolunda artık kritik viraja girdiklerini ifade ederek, tüm şehir olarak başarıya inandıklarını söyledi. Hedeflerinin, önlerinde bulunan altı maçı da kazanarak 3. Lig'e yükselmek olduğunu dile getiren Dirikoç, "İnşallah 7 hafta sonraki şampiyonluk turumuzu Valimizle, Milletvekillerimizle, Belediye Başkanımızla tüm şehir olarak birlikte atacağız. Bu takım kendisine sahip çıkıldığı zaman neler yapabileceğini gösterdi" dedi.

Takımın şampiyonluğunun kente büyük bir fayda sağlayacağını vurgulayan Dirikoç, şöyle devam etti: "Profosyonel Lig'in getireceği nimetlerden herkesin yararlanması için bir parça daha destek bekliyoruz. Sonuçta bu takım şampiyon olduğunda bütün Nevşehir halkı sevinecek. 12 yılda bir elimize gelen bu fırsatı kaçırmayalım. Valimiz İlhami Aktaş'a, Nevşehir Milletvekillerimize, Belediye Başkanımız Hasan Ünver ve AK Parti İl Başkanı M.Rauf Yanar a yanımızda olduklarını söylediler. Nevşehir ilinin markası Nevşehirspor'dur. Nevşehir'de 12 yıllık özlem inşallah bu sene sona erecek. Turizmcisi ile çarşı esnafıyla küçük büyük Tüm esnaf maksimum seviyede bundan yararlanacaktır. Bu süreçte herkese duyduğumuz ihtiyaç dünkinden daha fazladır. Bir olarak beraber olarak inşallah sezon sonunda birlikte sevineceğiz"  dedi.


Dirikoç: " Şampiyonluk İçin Daha Çok Kenetlenmeliyiz"

Nevşehirspor'un Yıllar sonra ilk defa Şampiyonluğa , Profosyonel lige ve 3.Lige bu kadar yaklaştıklarını ifade eden  Nevşehirspor Kulüp Başkanı Salih Dirikoç, tüm şehir olarak "Başarı ve şampiyonluk için kenetlenmeliyiz" dedi.

 Dirikoç, sözlerini şöyle tamamladı:
"Tüm eforumuzu ve enerjimizi bu şehrin takımı için biriktirerek başarı ve şampiyonluk için kenetlenmeliyiz. Bu takım bu sene şampiyon olacak. Birlik ve beraberlik içerisinde takımımıza, Futbolcumuza Nevşehirspor'umuza sağlamalıyız" şeklinde konuştu.

Nevşehirspor’un bu sezon farklı bir hava yakaladığını ve şampiyonluk yolunda sonuna kadar mücadele verdiğini söyleyen Başkan Dirikoç; “Nevşehir’de her kademede, herkes bize destek verdi, takımımızın yanında oldu. Destek veren herkese çok teşekkür ediyoruz” dedi.