Oynadığı Son 4 Maçta Yenilgiyi Bırakın Gol Bile Yemeden 26 Gol Atarak Çok Büyük Bir Çıkış Yakaladı Ve Başarı Elde Etti.
İlk olarak U-16 Ligi maçlarında Ortahisar belediye spor takımını 5-0,Kavak spor maçını 8-0 kazanan Diyanet spor,Nevşehir 2.Amatör küme ligi A-Grubunda Çalış Belediyesi Hilal spor takımını 3-0,Kalaba spor takımını ise 10-0 yenerek seri galibiyetlerine devam etti.Aynı zaman da oynadığı hiç bir maçta ne sarı kart ne de kırmızı kart görmedi.En centilmen takım olma özelliğinide devam ettirdi.
Her iki ligde de iddalı konumda olan Diyanet Gençlik spor futbol takımı bu formuyla hedefe adım adım gidiyor.
Diyanet Gençlik spor bu hafta U-16 Ligi maçında Kapadokya Nevşehir Spor ile oynarken,2.Amatör Küme ligi Maçında ise Eğitim Gençlik Spor takımıyla oynayacak.
Külüp Başkanı Adem Özbek yaptığı açıklamada:
Bizim hedefimiz önce bütün lig maçlarına katılıp Nevşehirde spora hizmet etmek,gençliğe hizmet etmek ve katkıda bulunmak,sahada centilmence mücadele etmek ve sportif başarıyı yakalamak.Şu anda bunu uyguluyoruz.Takımlarımız gerçekten çok güzel futbol oynuyor.İyi sonuçlar alıyoruz.Şu anda Nevşehir futbol il temsilciliği ve Nevşehir Amatör Spor Kulüpleri Başkanlığı tarafından düzelenen, hem U-16 liginde hemde 2.Amatör Küme liginde iddalı durumdayız.Sporculamızı tebrik ediyorum.
Aynı zamanda takımlarımızın Teknik Direktörü Ali Özcanın üstün gayret ve çalışmalarıda bu başarımızda tabiiki çok büyük bir rol alıyor.Hocamızıda tebrik ediyorum.dedi.