NEVŞEHİR DİYANET GENÇLİK SPOR U-16 LİGİNE İDDALI HAZIRLANIYOR.
NEVŞEHİR AMATÖR SPOR KULÜPLERİ FEDERASYONU VE FUTBOL İL TEMSİLCİLİĞİ TARAFINDAN DÜZENLENEN U-16 FUTBOL LİGİ BAŞLIYOR.
  Nevşehir Diyanet Gençlik ve Spor U-16 Futbol takımı U-16 ligine hazırlık maçları yaparak hazırlanıyor.
Önce Ürgüpte Ürgüp spor ile bir hazırlık maçı yapan Diyanet Spor,bu maçı  deplasmanda 3-2 kazandı.bu maçta Diyanet sporun gollerini,Balkır,Umut ve Esat attı.
NEVŞEHİR DİYANET GENÇLİK SPOR U-16 TAKIMI HAZIRLIK MAÇINDA ÜRGÜP SPOR İLE KARŞILAŞTI
Nevşehir Amatör küme takımlarımızdan Diyanet Gençlik Spor U-16 ligine iddalı hazırlanıyor.
 Diyanet spor U-16 liginde A-grubunda Telekomspor,Acıgöl spor,Ürgüp spor ve Kavak Gençlik spor takımları ile mücadele edecek.Tek devreli lig usulüne göre oynanacak maçların sonunda ilk iki sırayı alan takımlar play of oynayacak.
    Yaklaşık 1 aydır çalışmalarına haftada yaptığı 3 idmanla devam eden Diyanet spor son olarak Ürgüpte Ürgüp spor ile bir hazırlık maçı yaptı.Maça kalede derman,sami,huzeyfe,furkan,fatih,rahmi,esat ,umut,balkır,akif ve selim onbiri ile başlayan Diyanet spor maça kontrollü başladı.Ürgüp spor maçın 15.dakikasında penaltı kazandı.atışı kullanan selçuk Ürgüp sporu 1-0 öne geçirdi.maçın 25.dakikasında kazanılan frikik atışını Diyanet sporda Umut Baysal kullandı.yaklaşık 25 uzaklıktan harika vuran umut maça dengeyi getiren golü attı.1-1.  Bu golden sonra dahada oyunu kontrol altına alan Diyanet spor 30.dakikada Balkırın attığı golle 2-1 öne geçti.
  Maçın ilk yarısı 2-1 Diyanet sporun üstünlüğü ile sona erdi.
   İkinci yarıya her iki takımda oyuncu değişikliği yaparak başladı.Diyanet spor maçın 60.dakikasında Kaptan esat ile bir gol daha buldu ve 3-1 öne geçti.Bu golden sonra daha çok orta saha mücadelesi şeklinde geçen maçın son atağında ürgüpspor bir gol daha buldu ve maç Diyanet sporun 3-2 üstünlüğü ile sona erdi.
    Her iki takımda U-16 liginin başlamasına az bir zaman kala oyuncularının son durumlarını görme fırsatı buldular.Maçın hakemliğini ise Diyanet Spor takımının Teknik Direktörü Ali Özcan yaptı.
     Bu maçtan galip ayrılan Diyanet Spor takımı grup maçlarınada moralli bir şekilde başlayacak.