Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesi Bayan Basketbol takımı Kulüp Başkanı ve NÖGED Başkanı Yrd. Doç. Dr. Özden Taşğın,FİB Haber.Com u ziyaretinde Sporun önemine işaret çekerek Gerek gençliğimizin spora teşviği gerek ilimiz ve Kapadokya bölgemizin tanıtımı adına Sporun önemini dile getirdi.

Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesi Bayan Basketbol takımı Kulüp Başkanı ve NÖGED Başkanı  Yrd. Doç. Dr. Özden Taşğın ziyarette Toplumsal mutabakat ile birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Taşğın, İlimiz Nevşehir'in Üniversitemiz Bayan Basketbol takımı olarak profosyonel liglerde mücadele vermesi neticesinde gerek ilimiz ve blgemiz tanıtımına gerekse ilimiz ticari yaşantısına olumlu artılar kazandırmasına vesile olduğunu görmek bizleri ziyadesiyle memnun ediyor.Yine gençliğimizin Sosyal yaşantısı ile spoara teşvik açısındanda önemli bir misyon üstlendiklerini ifade etti.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti ve İlimiz Nevşehir de özellikle Basketbol spor dalının gelişmesine, yayılmasına ve sevdirilmesine Sporun gelişmesine yönelik yaptığı çalışmaların tüm kesimler tarafından takdirle karşılandığını ifade eden FİB Haber.Com Genel Koordünatörleri Fikret Çapacı ve İbrahim Uysal Başkan Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesi Bayan Basketbol takımı Kulüp Başkanı ve NÖGED Başkanı Yrd. Doç. Dr. Özden Taşğın a teşekkür ettiler.

"Her zaman olduğu gibi bugünden sonrada Nevşehir'in en çok takip edilen ilimizin en güçlü haber mecrası FİB Haber.Com olarak Nevşehir Hacıbektaşı Veli Üniversitemiz ve Sporun yanında olmayı sürdüreceğiz..."