DÜNYA İKİNCİSİNDEN İL MÜDÜRÜMÜZE ZİYARET

Bulgaristan'ın Albena kentinde düzenlenen Dünya Yıldız ve Genç Bayanlar Boks Şampiyonasında Ülkemizi ve İlimizi temsil eden Esra yıldız, final maçında İrlandalı rakibi Mc Ginty Ciara ile berabere kaldı. Hakemin tercih hakkını İrlandalı sporcuya kullanması ile Nevşehirli Sporcumuz Esra YILDIZ Dünya 2. Si olarak gümüş madalyanın sahibi oldu.

Boks Antrenörümüz Nedim BABA yaptığı açıklamada; “Nevşehir Boks tarihinde 2012 yılında Avrupa 3. lüğü ve 2013 te Dünya 2. liği kazandırdık. 2014 yılında yapılacak olan Gençler Olimpiyatlarında Olimpiyat Şampiyonluğunu hedefledik. Başarımızda maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen İl Müdürümüz Mustafa ÜNLÜER’E teşekkür ederiz. ” dedi.

Esra YILDIZ İl Müdürümüz Mustafa ÜNLÜER’ i ziyarete geldi. Spor Kompleksi girişinde davul zurna eşliğinde şenlik havasında karşılanan YILDIZ’ı ÜNLÜER odasında çiçek ile karşılayarak altın ile ödüllendirdi.

İl Müdürümüz Mustafa ÜNLÜER Esra YILDIZ’ ın başarılarından dolayı tebrik etti. ÜNLÜER yaptığı açıklamada “Sporcularımızı ve sporcularımızı yetiştiren antrenörlerimizi göstermiş doldukları üstün başarılardan dolayı tebrik eder başarılar dilerim” dedi.