Çat Belediye Başkanı Kamil Duru, Çat Gençlik Spor Erkek Basketbol takımının antrenmanını ziyaret etti.

Çat Belediye Başkanı Kamil Duru özellikle son iki yıldır spora ve sporcuya vermiş olduğu destekleriyle gündeme gelmeye devam ediyor. Çat Gençlik Sporu ilk olarak Nevşehir 2. Amatör ligden 1. Amatör lige şampiyon yaparak çıkartan Belediye Başkanı Kamil Duru 1. Amatör Ligde de şampiyonluğa göz diktiklerini yapmış oldukları transferlerle gündeme getirdi.

Son olarak Nevşehir’in Basketbol liginde ki tek erkek basketbol takımını kurarak Nevşehir’i temsil eden Çat Gençlik Spor Erkek Basketbol takımı antrenmanları Damat İbrahim Paşa Spor salonunda yapıyor. Çat Belediye Başkanı Kamil Duru basketbol takımının antrenmanını takip ederek sporcular ile de bol bol şakalaşması takımında yüzünü güldürmeye devam ediyor.

Çat Belediye Başkanı Kamil Duru Nevşehir’de Haberin Merkezi www.fibhaber.coom haber sitesine yapmış olduğu açıklamada Nevşehir’de tüm gençleri spora kazandırmak için sportif alanda atılımlar yaptıklarını bunun da meyvelerini ilerleyen yıllarda kazanmış oldukları şampiyonluklarla yiyeceklerini kaydetti.