NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Hacı Bektaş Veli Bayan Basketbol takımı dördüncü maçında da galip gelmesini bildi.

Türkiye Kadınlar Basketbol 2. Ligi C grubunda mücadele eden Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Bayan Basketbol takımı dördüncü maçında da galip gelerek büyük bir başarıya imza attı. Ligde bugün Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi spor salonunda Çankaya Üniversitesini konuk eden Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Bayan Basketbol takımı maçtan 83-81 galip ayrıldı. Maçta sadece üçüncü periyotta geriye düşen üniversite bayan basketbol takımı maçtan 83 – 81 galip gelmesini bildi.

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Bayan Basketbol takımı ilk periyotta 22-16, İkinci periyotu 40-35 önde kapattı. Maçın ikinci yarısı olan üçüncü periyotta ise 58-61 geriye düşen temsilcimiz maçta son periyotta ise üstünlüğü yeniden ele geçirerek maçtan da 83-81 galip gelmesini bildi. Maçın en skorer oyuncuları ise 29 sayı ile Nevşehir Hacı Bektaş Veli Basketbol takımından İlkay Koçaslan olurken, Çankaya Üniversitesinden ise Hande Çelebi 25 sayı ile oynadı.

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi bu maçtan sonra ise yine bir ilke daha imza attı. Türkiye Kadınlar Basketbol 2. Ligi C grubunda mücadele eden Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi ligde çıkmış olduğu dört maçın tamamını da kazanırken ligde mağlubiyeti olmayan tek takım olmayı da başardı.