Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz Nevşehir spor maçının en büyük alkışı hak eden tarafı Nevşehir Spor taraftarları oldu.

Bölgesel Amatör Lig 6. Grupta 2. Hafta karşılaşmasında Nevşehir Spor, Yozgat Sporu Gazi Stadyumunda misafir etti.

Maçı temsilcimiz Nevşehir Spor 2-0 kazanırken ligde ki ilk galibiyetini de almış oldu. Nevşehir spor taraftar grubu Genç Meterisliler ise maçın başından sonuna kadar adeta 12. Adam görevini sonuna kadar yerine getirdi.

Taraftar maç başında elektrikleri kesik olan stadyumda İstiklal Marşı’nı hep bir ağızdan okuyarak alkışı hak eden bir farklılığa imza attı. 

Maçta ilk düdüğün çalmasından itibaren neredeyse hiç susmayan Genç Meterisliler taraftar grubu maçın en büyük kahramanı oldu.

Buradan MEDAŞ'a seslenmek istiyorum:
 Lütfen Kesinti ve bakım çalışmalarını mümkünse Nevşehirspor'un oynayacağı maç gününde yapın.Dün bunun önemli faydasını gördük.

Nevşehir’de Haberin Merkezi www.fibhaber.com haber sitesi olarak Genç Meterisliler Taraftar grubu başta olmak üzere tüm Nevşehirspor taraftarlarına teşekkür ediyoruz.

MAÇTAN DAKİKALAR

İLK YARI

Maça iyi başlayan ve rakibini ilk 15 dakikada sahasına hapseden Kırmızı Siyahlılar, aradığı golü bulamayınca bu kez rakip oyun üstünlüğünü eline aldı.

Dak.3: Muharrem'in pasında sağ kanattan ceza sahasına giren Semih Türe'nin vuruşu az farkla auta çıktı.

Dak.23: Selim’in sol kanattan ceza sahasına yaptığı ortaya müsait pozisyondaki Fatih dokunamayınca Yozgatspor mutlak bir golden oldu.

DAK.43 (GOL) Gelişen Nevşehirspor atağında Yunus Kılıç'ın ceza sahasına yaptığı yerden ortasını önünde bulan Nwogbo sert bir şutla topu ağlara göndererek Nevşehirspor'u Yozgatspor karşısında 1-0 öne geçirdi.

Geriye kalan dakikalarda başka gol olmayınca ev sahibi ekip Nevşehirspor, Yozgatspor karşısında ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı ve soyunma odasına moralli girdi.

İKİNCİ YARI

Dak.57: Karşılaşmanın ikinci yarısına beraberlik golünü bulmak için çıkan ancak bir türlü istediği futbolu oynayamayan Yozgatspor’da günün en iyi ismi Hanifi'nin uzaktan şutu üstten az farkla auta gitti.

DAK.80(GOL) Nevşehirspor’un sağ kanattan geliştirdiği atakta sağ kanattan ceza sahasına yapılan ortayı iyi değerlendiren Anıl takımını 2-0 öne geçiren golü attı.

Bu dakikadan sonra gelişen ataklarda gol sesi çıkmayınca ev sahibi ekip maçı 2-0 kazanarak ligdeki ilk galibiyetini alırken, Yozgatspor ligde oynadığı 10 maçın ardından ilk kez yenilerek unvan kaybetti.