Bölgesel Amatör Ligde transfer sezonu bugün itibariyle başladı.Takımımız,3 futbolcuyla anlaşırken 5 futbolcuyla da yollarını ayırdı. Transfer sezonu 17 Şubat tarihine kadar devam edecek.

Nevşehirspor,ikinci yarı öncesinde yeni Teknik Direktörü Mesut Demiroviç'le birlikte, Emre ,Gökhan ve Erdal Küçükkara'yı transfer etti.


Bölgesel Amatör Lig (BAL) takımı Yeşilyurt Belediyespor'un golcü oyuncusu Erdal Küçükkara, Nevşehirspor'a transfer oldu.

Sezon başında Adıyaman 1954 takımından transfer edilen Erdal Küçükkara, Yeşilyurt Belediyespor da ligin ilk yarısında 6 gol kaydetti.

Kırmızı Beyazlı ekibin yaptığı son transfer de ses getirecek gibi. Nevşehirspor, son olarak Yeşilyurt Belediyespor’dan hücuma dönük orta saha oyuncusu Erdal Küçükkara’yı transfer etti. Bir dönem Fenerbahçe’de de forma giyen genç orta saha oyuncusu sarı-lacivertli forma ile Cumhuriyet kupasında boy göstermişti. Zeki Ersoy’un 3. Ligde Halide Edip Adıvarspor’dan da talebesi olan Küçükkara ikinci yarıda Nevşehirspor formasını terletecek.

Takımımızdan Ayrılan Burak Mete'nin Yerine Yapılan Transferimize Nevşehirspor Kariyerinde Başarılar Dileriz.