3. Etap hazırlıklarına Nevşehir Avanos’ta start veren Elazığsporlu futbolcular,Nevşehir Özel Kapadokya Hastanesinde sağlık kontrollerinden geçtiler...

Eski Fenerbahçeli futbolcu Fabio Blica ile yeni sezon için 1 yıllığına yeniden anlaşan Elazığspor da büyük sevinç yaşanıyor. Fabio Blica'lı Elazığspor dün kamp yaptığı Nevşehir de Özel Kapadokya Hastanesinde Sağlık kontrollerinden geçti. Burada GFB Anadolu Nevşehir temsilcisi Hasan Göncü ile hatıra fotoğrafı çektiren ve FİB Haber Merkezi objektiflerine poz vererek www.fibhaber.com a özel açıklamalarda bulunan Fabio Blica Öncelikle Kapadokya herkesin mutlaka görmesi gereken muhteşem bir yer.Bu doğa ve tarihi ile cennet köeşeyi Brezilyalı tüm arkadaşlarıma anlatıyorum dedi. Blica ayrıca eski Takımı Fenerbahçe nin yeni sezonda da yine Şampiyon olacağına inandığını belirterek yeni sezon öncesinde tüm takımlara başarılar diliyorum dedi. Blica Elazığspor u hak ettiği Süper lige yeniden taşıyacaklarınıda belirterek Gakkoşlar hiç üzülmesin bu sene Şampiyon olup yeniden süper ligde oluruz dedi.

 Nevşehir kampı yoğun tempoyla başladı

 Yeni sezon hazırlıklarına 3. Etap kampı nedeniyle Nevşehir Avanos’ta devam eden Elazığspor, kampın ilk gününde 3 antrenman yapıldı.
Saat 07.00’de Avrasya Otel Sahası’nda gerçekleştirilen günün ilk antrenmanında vücut ağırlığıyla kuvvet çalışması yapıldı.
Temsilcimizde saat 10.30’da yapılan günün ikinci çalışmasında ise teknik-taktik ağırlıklı bir antrenman yapıldı. 
Bordo-Beyazlılarda günün son antrenmanı ise saat 18.30’da gerçekleştirilirken, bu çalışmada ise yine teknik-taktik ağırlıklı varyasyonlar üzerinde duruldu. 
Teknik Direktör Ümit ÖZAT ile yardımcılarının gözetiminde yapılan antrenmanlara VRANJES ve SOW dışında tüm futbolcular katılırken, yeniden anlaşma sağlanan CANGELE ile yeni transferler Erkan FERİN ve Kaleci Behram ZÜLALOĞLU da çalışmalarda yer aldı. 
Elazığspor’da yeni sezon hazırlıklarına, çift antrenmanla devam edilecek.