Fenerbahçe’de Yanal Sportif Direktör Olacak…

Fenerbahçe de Teknik Direktör Bilmecesinin arkasında yatan gerçeği ilk kez FİB Haber çıkardı.FİB Haber Merkezi spor servisi edindiği bilgilere göre Fenerbahçe de Aykut Kocamandan boşalan Teknik direktörlük görevine yabancı bir hoca ki bunlar içinde en yakın isim Lucescu ve Sportif Direktörlüğe ise Ersun Yenal ın getirileceği iddia edildi.

Beşiktaş ta ise 35.Başkanlığa yeniden seçilen Fikret Orman ın se.ilmesiyle şimdi tüm gözler siyah beyazlıları heyecanlandıran Brezilyalı yıldız Ronaldinho konusuna çevrildi. Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, Ronaldinho ile görüşmelerin sürdüğünü ve Brezilyalı'dan bir cevap beklediklerini söyledi.

Galatasaray da ise önümüzdeki hafta Başkanlık seçimlerine tek listeyle güren Ünal Aysal ın güven tazeleyerek kendi yeni yönetimiyle birlikte ilk olarak Melo nun transfer edilmesi için çalışmaların yürütüleceği olmassa Gökhan İnler in transferi hususunda kulübü İtalyan takımı Napoli ile masaya oturulacağı belirtiliyor.10 Yabancısıyla yabancı kontenjanı dolan Galatasaray transfer döneminde gözdeleri yerli oyuncular olacak.