Türkiye’de İlk kez FİB Haber açıklıyor. Fenerbahçe Havuzdan çıkamaz diyenlere Fenerbahçe taraftarlarından şamar gibi cevap geldi.İlk kez FİB Haber'de...Bu İddia Türkiye'de Futbol Kamuoyunda çok konuşulacak. Fenerbahçe havuzdan kesin çıkıyor. Fenerbahçe havuzdan çıkamaz diyenlere tokat gibi cevap. Bizi diğerleriyle karıştırmasınlar.Biz istedikmi Hem de öyle bir çıkar ki…İşte cevabı

Fenerbahçe Havuzdan Çıkacak
İşte Fenerbahçeli taraftarlardan Fenerbahçe kulübünün Efsane Başkanı Aziz Yıldırım’a tam destek.Fenerbahçeli taraftarlar Aziz Yıldırım’ın Divan kurulu toplantısında yaptığı Havuz konusunu tekrardan gözden geçireceğiz.Fenerbahçe madem şike yaptı ve pis o zaman Fenerbahçe aklanmadıkça havuzda yokuz açıklamaları ile 'Kirliysek havuzdan çıkarız'…

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, asıl temizlenmesi gereken ilk yerin Türkiye Futbol Federasyonu ve Kulüpler Birliği olduğunu belirterek, Yargıtay'dan aleyhlerine bir karar çıkarsa, kulüplere yıllık 400 milyon dolara yakın net gelir sağlayan yayın havuzundan çıkmak için çalışacaklarını söyledi. Yıldırım, "Bir yıldır bizleri kendilerinden saymayanlar, konu ekonomik kazanımlara, pasta paylaşımlarına gelince her nedense Fenerbahçe'yi ortak addetmekten kaçınmamaktadırlar. Bu oyun artık bitmelidir ve bitecektir. Fenerbahçe temizlenene kadar havuzda Fenerbahçe'nin olmamasını sağlayacağız. Yargıtay'dan karar çıktıktan sonra kararımızı vereceğiz açıklamalarına milyonlarca Fenerbahçeli taraftarlardan Başkanına tam destek geldi.Fenerbahçeli taraftarlar yayın kuruluşundan dekoderleri iptal için büyük bir kampanyaya hazırlandıkları iddia edildi.Söz konusu iddia da Fenerbahçe taraftarları dekoderlerini iptal ettirecek bu durumda Fenerbahçe Başkanı Yıldırım'ın Havuzdan çekilecek sözü gerçeğe dönüşmüş olacak.

Fenerbahçeli Taraftarlardan Net Tavır: Biz Havuzda Yokuz

Fenerbahçeli Taraftarlar havuzdan Fenerbahçe çıkamaza,çıkarsa yasal cezai müeyyidelerine katlanır,önce para sonunda ligden ihraç gibi bir takım spor kulübü çevrelerinden yapılan açıklamalara Fenerbahçeli taraftarlardan bomba gibi açıklamalar geldi.Yok havuzdan FB çıkamazmış,Bu mümkün değilmiş,Aziz yıldırım güya şantaj tehdit yapıyormuş ta,FB çıkarsa küme düşer ihraç edilirmiş falan… Aman da aman Canınızda neler istiyor beyler demi.

Fenerbahçe Her İstediğini Yapar…

Havuzdan çıkamazsınız şeklindeki yorumlara Fenerbahçeli taraftarlardan dalga geçer gibi cevap. Fenerbahçeli taraftarlar güldürmeyin bizi beyler  diyerek bir takım çevrelere de cevap niteliğinde çok önemli mesaj gönderdiler. Sakın Karıştırmasınlar Bizler diğer takımlar gibi değiliz.Dünya da bir başka örneğimizde yok.Biz Fenerbahçeliler takımlarına gönüllerinden bağlıdır.Sadakat bağlılık sevgi ve Sarı Lacivert renklere olan büyük aşkımız ile Fenerbahçe için her şeyi yapmaya hazırız.Bunu şimdiye kadar gösterdik bundan sonrada göstermeye her zaman hazırız.Havuz konusunda Fenerbahçe Kulüp Başkanımızın resmi çıkmasına gerek yok Fenerbahçeli taraftarlar olarak biz Digitürk Lig Tv aboneliğinden çıktığımız zaman havuzdanda otomatikman çıkmış oluruz.Zaten herkesinde bildiği gibi Havuzu ayakta tutan Lig TV Digiturk abonesi olan binlerce Fenerbahçe taraftarının aynı anda iptalleri durumunda yayıncı kuruluşta mutlaka Havuz konusunu yeniden gözden geçirecek ve mutlaka havuz konusundaki anlaşmasını bozmak zorunda kalacaktır iddiasında bulundular.

Fenerbahçeli taraftarlar forum sayfaları Twitter ve Facebook gibi sosyal paylaşım sitelerinden ezeli rakiplerine çok önemli mesajlar gönderdiler…İşte Havuz konusunda Fenerbahçe havuzdan çıkabilir mi çıkamaz mı tartışmalarına Fenerbahçeli taraftarlar da katılarak son noktayı koydu…

Fenerbahçeli Taraftarlardan Bomba Karar

Ligtv aboneliği ve digiturk aboneliği olan Fenerbahçeli kalmasın. Biz bedel ödüyorsak birileri de ödemeli. İPTAL EDİN. bu aksam.Fenerbahce taraftarıyım ve iptal ettiriyorum dedim Ligtvyi. Önümüzdeki ayda digiturkten tamamen çıkıyorum.

En ucuz standart paketi vardı şuan ama yarından itibaren o da olmayacak.

Eğer bu huvuzdan ayrılMaksak yazıklar olsun derim

Yeniletmiyoruz bizde. Havuzda olmazsak bu lig nasıl ayakta kalıcak bakalım

üyeliğim yok ama iptal ettirenlerden allah bin kere razı olsun.

kiminle uğraştığını herkes bilmeli

Önümüzdeki ay iptal ettiriyorum.Havuz gidince Denizi görürler bakalım

galata sarayla trabzonsporla aynı havuzda olmak istemiyoruz.

Büyük tepkimizde haklıyız…Şike yi Zaladlar,Eskişehirspor,Bir milyon dolar nerde,Song konusu masalına inanacağımızı sandınız,Malatyaspor,Denizli,Göztepe hatta en Avrupa kupaları için ortaya atılan şike iddialardan sonra kimin şikeci  olduğu belli.Özellikle Galatasaraylı dostlarımızdan Gsli yazar Hıncal Uluç un Göztepe Galatasaray maçı için kaleme aldığı o haberi bir okusunlar.Galatasaray ile Trabzonsporun iki kupa için yaptıkları çirkin pazarlıklar ve sonrasında fatih teriminde forma giydiği unutulmaz utanç veren Uluç’ta şok iddialar… Başka bir şey daha söylemeye gerek yok.

Şike konusunda kimse kimseden daha temiz değil gerçeğini görmeyen biz temiziz diye ortalıkta dolaşan sözde doğruluk abidesi olanların havası söndü.Herkes avuçlarındaki kiri temizlesin kendi önlerini temizlesinler.Şimdi FB neymiş bunu herkese bir kez daha göstereceğiz. Decoderleri iptal edeceğiz Bizler Büyük Fenerbahçeli taraftarlar olarak .galata sarayla trabzonsporla aynı havuzda olmak istemiyoruz. Artık yeter.

Batacaklar böyle giderse dünyanın parasını ödediler yayın hakkını almak için fakat hesap etmedikleri şeyler olmaya başladı.

FB havuzdan çıkarsa maçları hangi kanal verecek?

F.Bahçe Asbaşkanı Ömer Temelli, twitter'dan 'maçlar havuzdan çıkarsa ne olacak' açıkladı...

F.Bahçe Asbaşkanı Ömer Temelli, twitter'dan "Digitürk yayın havuzundan çıkarsak iç saha maçlarımız FB TV'de olacak" dedi, tazminat da ödemeyeceklerini dile getirdi.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın Yüksek Divan Kurulu'nda önceki gün yaptığı 'yayın havuzundan çekiliyoruz' açıklaması gündeme bomba gibi düştü. Futbol kamuoyu dün Yıldırım'ın restini tartışırken, yayın havuzundan çekilmesi halinde sarı-lacivertli takımın iç saha maçlarını hangi kanalın yayınlayacağı merak konusu oldu. Bu sorunun yanıtını dün asbaşkan Ömer Temelli verdi. Temelli, twitter'dan yaptığı açıklamada, "Digitürk yayın havuzundan çıkarsak iç saha maçlarımız FB TV'de olacak ve tazminat ödemeyeceğiz" dedi.

TARAFTARLAR ARASINDA HEYECAN YARATTI

 Ömer Temelli, yayın havuzu ve geçen sezon Galatasaray ile oynadıkları son maçta çıkan olaylar nedeniyle aldıkları 5 maçlık cezanın durumunun haftaya netleşeceğini duyurdu. Temelli'nin açıklamaları sarı-lacivertli taraftarlar arasında heyecan yarattı. Aziz Yıldırım, Divan'da, "Buradan tüm Fenerbahçelilere ilan ederim ki, Fenerbahçe için şahsen desteklenen havuz sistemi yine bizler tarafından en kısa zamanda sorgulanacak ve gereği tarafımızdan kararlılıkla yerine getirilecektir" demişti.

 

Fotomaç

'Şikenin nerede başladığını görün!'

Tüm Türkiye’nin Galatasaraylı olduğunu bildiği ve tanıdığı Gazeteci Hıncal Uluç'un 1976 yılında, Cumhuriyet gazetesinde Göztepe-Galatasaray maçında şike yapıldığı iddiasının yer aldığı yazıyı okuyan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, “Şikenin aslında nerede başladığını gördük, şahit olduk” dedi.

Sık sık alkışlarla kesilen konuşmasında ezeli rakipleri Galatasaray’a da göndermede bulunan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, gazeteci Hıncal Uluç’un 1976 yılında yazdığı bir yazıyı okudu. “Hakemler ve şikeler kümede kaldı” başlıklı yazıda Uluç, özetle şunları söylüyordu: “İzmir’de olup da, Galatasaray-Göztepe maçını izleyen Galatasaraylıların tümü, Galatasaraylılıklarından utandılar. Gözleri önünde oynanan oyunu (Ama futbol değil oyundan kastımız) bütün çıplaklığı ile anladıkları için... Göztepelilerin tümü değilse de, yürekten Göztepeli bir kısmı, Göztepeliliklerinden utandılar. Böyle kümede kalmaktansa, düşmeyi yeğledikleri için... Bir ay önce kulüplerin taa içinden haber alması kuvvetli dostlarımın bana açıkladıkları çirkin bir iddianın son ayağını yakalayabilmek için İzmir’deydim. Şöyle demişlerdi: Göztepe ve Giresun, kendilerine deplasmana gelecek Trabzon’a birer puan bırakacaklar. Bu birer puana karşılık Galatasaray’dan ikişer puan alacaklar. Galatasaray’a ligde verilen puanların bedelini Trabzon ödeyecek.

10 dakikada kaç gol yiyecekti

Yani Trabzon, Galatasaray sayesinde ulaşacağı lig şampiyonluğuna karşılık kupayı Galatasaray’a bırakacak. Trabzon ligi, Galatasaray kupayı almıştı. Giresun kümede kalmıştı. Şimdi geriye iddia edilen dörtlü anlaşmanın bir ayağı kalmıştı. Göztepe’nin Galatasaray’ı yenerek kümede kalması...Maç başladı, bir de baktık ki, Galatasaray’ın rakip sahaya geçmek gibi bir sıkıntısı yok. Futboldan önce atletizm yapan 100 metreci Şevki (Şenlen), önüne atılan toplara yetişmemek için yavaşlatılmış film gibi koşuyor. Peki ama ya Fatih (Terim)? O niye devamlı kendi defans çizgisinin beş metre gerisinde durup Göztepe forvetlerinin ofsayta düşmesini önleme çabası içinde. Belki de kademeli liberolukta bu yeni bir taktik! Göztepe, ilk yarım saatte iki gol atıp, skoru 2-0 yapınca durdu. Adana, Balıkesir’e goller sıralayınca da averaja ihtiyacı kalmadı. Ya kalsaydı? Son 10 dakika içinde Galatasaray kaç gol daha yiyecekti kim bilir?” Aziz Yıldırım, mektubu bitirdikten sonra yorumunu yaptı: “Şikenin aslında ‘nerede başladığını’ Hıncal Uluç’un yazısında gördük, şahit olduk...”