FİB Haber Merkezi olarak bir ilke daha imza atarak Türk Futbolunda Aziz Yıldırım ın,Divan kurulunda yaptığı ve Türk spor camiasının bir anda gündeme bomba gibi düşen açıklamalarında Havuz konusunu tekrar gözden geçireceğiz ve havuzdan çıkacağız türünden açıklamaları karşısında TS ve GS camialarından yükselen,kesinlikle o havuzdan çıkamazsınız açıklamalarının ardından FİB Haber Merkezi yaptığı araştırmalarında Fenerbahçe  Kulüp Başkanı Aziz Yıldırım ve kurmaylarına Havuz  için stratejik 2 önerisinde bakın neler öneriliyor…


Fenerbahçeli Taraftarlardan Başkan Yıldırım'a Çılgın Teklif

İlk olarak FİB Haber de haber olan ve sonrasında Fenerbahçe taraftarlarının forum sayfalarında dile getirdikleri şuanda yüksek sesle konuşulur olan şu yorumlar artık tartışılır hale geldi.

Fenerbhaçe isterse nasıl havuzdan çıkıp çıkmayacağını herkese göstereceği çözüme ilişkin olarak Fenerbahçe antu.com forum sayfasında ARMY nikli Fenerbahçeli bir taraftar bakın nasıl bir öneri sunuyor.

 Havuz için stratejik 2 öneri

 

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’ın Son Divan kurulu Toplantısındaki açıklamaları Türkiye de Futbol gündeminde bomba etkisi yaparken özellikle,Başkan Yıldırım’ın Havuz konusundaki açıklamaları bazı çevreleri heyecanlandırmış ve tedirgin etmiş gözüküyor.Peki Fenerbahçe Aziz Yıldırım’ın dediği gibi havuzdan çıkabilir mi …Evet, hem de hiç yara almadan ceza almadan çıkar. Nasıl mı İşte ilk kez FİB Haber açıklıyor…

Fenerbahçe Havuzdan Öyle Bir Çıkar ki…

 

Bence aklımıza gelen önerileri -bazıları saçma bile gözükse- yazmakta fayda var.

Belki yönetimim yararlanabileceği‚ feyz alabileceği fikirler çıkabilir.

 

1- Havuzdan çıkmamızı kanunlar engelliyor‚ ağır yaptırımları var‚ doğrudur. Peki kulübün yapacağı resmi " Dekoderlerinizi iade edin" kampanyasına hangi kanun engel olabilir? Hangi Fenerbahçeliler bu kampanyaya katılmaz…

Fenerbahçe taraftarının dekoderlerini iade ettiği sistem zaten otomatik olarak çöker.

Biz burdan gelecek zararı bir şekilde kompanse edebiliriz. Ya diğer kulüpler‚ özellikle borç batağında boğulan bir takım camia ve onun yamağı hamsiler?

 

2- Kulüp "havuz gelirlerini her takıma eşit dağıtılması" önerisinde bulunabilir. Anadolu Kulüpleri bu öneriye atlar. Ts ve Gs bu öneriye karşı çıkar. Dolayısıyla Gs ve Ts yalnız kalırlar.

Öneri kabul edilirse yine biz azalan gelirlerimizi kompanse edebiliriz‚ özellikle sadece televizyon gelirleriyle yaşayan hamsiler bu yeni düzenden çok etkilenirler.

TFF bu öneriyi kabul etmezse bütün Anadolu kulüplerini karşısına alır. Bu arada buna karşı çıkan Ts ve Gs diğer takımlarca dışlanmış olur.

Yani kabul edilse de edilmese kazanan biz oluruz. "Win Win" durumu.

 

http://forum2007.antu.com/KonuOkuZiyaretci.aspx?gID=4&fID=151&kID=5498