Ülker Sports Arena'da gerçekleştirilen genel kurulda ilk olarak kongre başkanlık divanı seçimi yapıldı. Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve yönetim kurulunun hazır bulunduğu toplantıda başkanlık divanına Nevşehirli Hayısever iş adamı Vefa Küçük seçildi. 

Fenerbahçe'de tüzük kongresi yapıldı

Açılış konuşmasını yapan kulüp yönetim kurulu üyesi Turhan Şahin sicil kurulunun, kongreye katılma hakkına sahip üyelerin 10'da 1'inin salona geldiğini bildirmesinin ardından toplantıyı başlattıklarını bildirdi. Saat 10.30'da başlaması planlanan toplantı, üye sayısının yeterli orana ulaşması için yaklaşık bir saat gecikti.  

Fenerbahçe, '1 milyon üye'yi oyluyor...

Genel kurul divan başkanı Küçük, görüşmeler öncesi yaptığı konuşmada Fenerbahçe Spor Kulübü'nün yeni bir anayasaya kavuşacağını belirtti. 

Konuşmak için söz alacak üyelerden, başkanlık divanına yazılı olarak başvurmaları ve hangi maddeyle ilgili konuşmak istediğini bildirmesi istendi. 

Bu arada Soma'daki maden faciası nedeniyle yönetim kurulu masasının arkasına asılan bayrakların yanında "Soma'daki şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı dileriz. Milletimizin başı sağolsun" mesajı yer aldı.  



Yıldırım: 'F.Bahçe Türkiye'nin en büyük sivil toplum örgütü'

YENİ tüzüğün kabul edilmesinin ardından Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım bir konuşma yaptı. Başkan Yıldırım, "Hepinize teşekkür ediyorum. Bu tatil gününde tatile gitmeyip Fenerbahçe sevdasıyla buraya gelip bu tüzüğün çıkmasına katkı sağlayan herkese çok teşekkür ediyorum. Fenerbahçe en büyük sivil toplum örgütlerinden biriydi. Şimdi ise en büyük sivil toplum örgütü oldu" diye konuştu. 



YİNE VEFA KÜÇÜK!

Dün yapılan tüzük tadil kongresinde Divan Başkanlığı'na başkanlık seçiminde olduğu gibi yine Vefa Küçük seçildi. 



GEÇiCi ÜYELiK DÜZENLEMESi

YENİ tüzükte geçici maddelerde belirtilen şahıslara belirli bir süre ile sınırlı olarak üye olabilme imkanı veren düzenlemeler de bulunuyor. Yeni düzenlemede temsilci üyelik kavramı da yer aldı. Tüm maddeler oy birliği ile kabul edildi. 



RÜYA GERÇEK OLDU 1 MiLYON ÜYE TAMAM!

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın "1 milyon üye" projesinin de yer aldığı yeni tüzüğü, oy birliğiyle kabul edildi.

F.Bahçe Spor Kulübü Derneği'nin yenilenen tüzüğü kabul edildi. Kongre üyeleri, Ülker Sports Arena'da tüzük tadili için gerçekleştirilen olağanüstü genel kurul toplantısında, 89 ana, 10 geçici maddeden oluşan yeni tüzüğü kabul etti. Gündemin en önemli maddesi olan "1 milyon üye" projesi de kabul edildi.