Nevşehir'in en çok takip edilen medya organı FİB Haber.Com Genel Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı, Bal ligi 6. Grupta hafta sonu deplasmanda sezonun ilk maçına çıkacak olan Kırmızı Beyazlı ekibi zorlu Yozgatspot maçı öncesinde antrenmanda ziyaret ederek, futbolculara baklava ikram etti.

Antrenman sonrası Ürgüp'teki otelde ziyaret eden FİB Haber.Com Genel Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı, Pazar Günü Yozgat Bozok Stadında oynanacak maç öncesi futbolculara başarılar dileyerek, "O Sene bu Sene Amatörde Son Sene" parolasıyla başlayacağımız yeni sezonda hepinize başarılar diliyorum. Lig bitiminde İnşallah, Yıllar sonra profesyonel ligde yeniden mücadele edeceğiz. Sizler Nevşehir'in en büyük ve en önemli markasısınız. Lige iyi bir başlangıç yapmak adına pazar günü, Yozgatspor ile yapacağımız sezonun ilk maçı çok önemli. Ama bizlerin Başkanımıza, Yönetimimize, Teknik Heyete ve size olan güveni tam. Her zaman, sizlerin yanındayız. Unutmayın ki Arkanızda size destek olan bir şehir var. Bu anlamda Yozgat deplasmanından galibiyetle döneceğinize inanıyor, sizlere teknik heyetimize ve yönetimimize başarılar diliyorum" dedi.

Yozgatspor maçından galibiyet sözü alan FİB Haber.Com Genel Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı, Kırmızı beyazlı ekibe yaptığı moral ziyaretinde futbolcular ile bir süre sohbet ettikten sonra onlara kendi elleriyle baklava ikram etti.

Sözün özü:

Tatlı yedik, tatlı konuştuk. Eee şimdi artık söz "Teknik Heyetimiz ve Futbolcularımızda ..."

Açılışı biz yaptık devamı şimdi tüm "Nevşehir Sevdalılarında..."


Zira Hiçbir şey yapamıyorsan bile belki bir gönül alabilirsin... İşte o bir gönül zülfiyare dokunursa o maçı alabilirsin.

Başarılar Nevşehirspor !!! Şehrimizin Takımına Sahip Çıkalım ! Unutmayalım ki Bu Şehir Bizim, Bu Takım Hepimizin...


Haber: Mustafa Ferveren