Çat Belediye Başkanı Kamil Duru Fenerbahçe'nin Yandex reklamına göndermede bulunarak İnternetteki aramalarını FİB Haber.com’da yap, şampiyonluk ayağına yıldızlar kulübümüze gelsin! dedi.

Nevşehir'de Sporda ki dev atılımlarıyla dikkatleri üzerinde toplayan Çat Spor Gençlik Kulübü kurulduğu ilk senesinde 2.Amatör kümede Şampiyon olarak Nevşehir 1.Amatör kümeye yükselirken bu yılda yine gözünü Şampiyonluğa dikti.

Hedefini sürekli büyük tutan Çat Spor Gençlik Kulübü Fahri Başkanı ve Çat Belediye Başkanı Kamil Duru şuan Nevşehir de tüm spor kamuoyunun gözü üzerimizde. Başarılarımızla ve kulüp anlayışıyla inşallah tüm spor kulüplerimize örnek olmayı başarırız. Amacımız Sporun dostluk kardeşilik ruhuyla 7'den 77'ye herkese sporu sevdirmek ve spor yapmalarına imkan sunmak. Sadece futbolda değil basketbolda voleybolda atletizmde ve daha bir çok branşlarda hizmet veriyoruz. İlk gayemiz Gençlerimize ve minik çocuklarımıza internet kafeler ve kahvehanelerden uzaklaştırıp onları spora teşvik etmek. Ne demişler sağlam kafa sağlam vücutta bulunur. Bu sebeple Spor yapmak isteyen tüm gençlerimizi ve çocuklarımız kulübümüze bekliyoruz. Özellikle buradan anne babalara sesleniyorum Yavrularına spor yapmaları için engel olmasınlar bilakis destek olsunlar ve spora teşvik etsinler dedi.

FİB Haberi Tıkla Çat'la Gelsin ! Hadi bir tıkla gelsin ayağına ...

Çat Belediye Başkanı Kamil Duru www.fibhaber.com Spor servisimizin Çat Spor olarak hedefleriniz nedir ? sorusuna da oldukça esprili bir cevapla ; - Biz Sağlığımız için sağlıklı nesiller için Önce "Spor" diyoruz... Daha çok yeni bir kulüp olmamıza karşın çok şükür büyük bir sporcu ordusuyla Nevşehir'imizde ilklere imza atmak istiyoruz.Özelikle engelli ,salon ve ferdi sporlarda da Nevşehir'imizi Türkiye'de hatta Dünyada Milli Formalarda başarıyla temsil eden sporcular yetiştirmek istiyoruz. Gördüğünüz gibi Çat Spor'un haberleri büyük ilgi görüyor ve tıklanma rekoru kırıyor dedi.

Başkan Duru;  Fenerbahçe'nin Yandex reklamına göndermede bulunarak Çat spor Gençlik Kulübü olarak Bizde diyoruz ki; İnternetteki aramalarını FİB Haber.com’da yap, şampiyonluk ayağına yıldızlar kulübümüze gelsin! dedi.

Nevşehir'de taraflı tarafsız her kesimin büyük sevgi saygı ve takdirini kazanmayı başaran Çat Belediye Başkanı Sayın Kamil DURU'yu üstlendiği bu büyük misyonla kendilerini takdir ve tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.