Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün organize ettiği 2017-2018 sezonu Okul Sporları Voleybol Genç Erkek- A  Şampiyonu Derinkuyu Mehmet Ekmekci Anadolu Lisesi oldu.16 Lise takımın mücadele ettiği Genç Erkek A kategorisinde final maçını, Ürgüp Hayri Mehmet Ürgüplü Anadolu Lisesi karşısında 3-2 kazanan  Derinkuyu Mehmet Ekmekci Anadolu Lisesi voleybol erkek takımı Nevşehir şampiyonu olarak, Türkiye şampiyonasına katılmaya hak kazandı. Müsabakalarda İl İkincisi Ürgüp Hayri Mehmet Ürgüplü Anadolu Lisesi, Üçüncü Nevşehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve dördüncü Kardelen Koleji oldu.
Okul Müdürü Nail DEMİRTAŞ; 3 yıldır birincilik kupasını finalde kaybeden ve bu sezon birincilik kupasını kazanan takım oyuncularımı, Beden Eğitimi öğretmenimiz Mustafa Necati KÖK’ü tebrik ediyor,ayrıca turnuvayı düzenleyen Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne, Voleybol İl Temsilcisi İlhan EKİCi ve hakemlerimize   teşekkür ediyorum.
Coşkulu bir ortamda oynanan Voleybol Final maçını; Derinkuyu Kaymakamı Murat ÖZTÜRK,Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Aslan UÇAR,Derinkuyu İlçe Milli Eğitim Müdürü Yücel IRMAK,Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürleri;Ali ŞAHİN ve Ünal KİTAPÇI,Okul Müdürleri,öğretmenler,öğrenciler ve voleybol severler büyük bir heyecanla izlediler.
Voleybol İl birinciliği müsabakasında dereceye giren dört takıma  kupalarının verilmesinin ardından, tüm takımlar hep birlikte fotoğraf çektirerek sporun dostluk ve kardeşlik olduğunu gösterdiler.