Nevşehirspor Kulüp Başkanı Muzaffer Leblebici, yönetim olarak taraftarlara jest yaptıklarını sezon boyunca açık tribün kapılarını açacaklarını söyledi.

"Nevşehirspor Bayraklarınızla Stada Gelin”

Başkan Leblebici, Şampiyonluk hedefleriyle kurdukları güçlü takımın sezon boyunca Nevşehir Gazi stadında oynayacakları tüm maçlarda Açık trübünlerin ücretsiz olacağını hatırlatırken, " İç sahada en büyük kozumuz taraftarımız olmalı. İnanıyoruz ki Bizim diğer takımlardan bir özelliğimizde şehir takımı olma hasebiyle taraftar faktörümüz var. Onlara sezon boyunca ihtiyacımız olacak" diyerek şu açıklamaları yaptı: İçeride dışarıda oynayacağımız tüm maçlarımız önemli. Ama özellikle Gazi stadında kendi saha ve seyircimiz önünde çıkacağımız Şampiyonluk maçlarında tüm taraftarımızı da arkamıza almak ve o büyük heyecanını taraftarlarımızla birlikte yaşamak istiyoruz. Bu nedenle açık tribünden maçı izleyecek taraftarlarımızdan ücret almamayı kararlaştırdık. Taraftarlarımızla birlikte bu sene Gazi Stadı rakiplerimiz için çok zor olacak." dedi.

Sezon boyunca açık trübünlerin tamamen ücretsiz olacağının altını çizen Nevşehirspor Kulüp Başkanı Muzaffer Leblebici, Kapalı Trübün içinde yine farklı bir uygulamaya gireceklerini ifade etti.

Leblebici sezon boyunca Kapalı Trübünlerimizi şehrimizin takımı Nevşehirspor'a destek ve bağışta bulunan taraftarlarımıza ayırdık. Kapalı trübünde yer almak isteyen taraftarlarımız içinde minumum 10 Bin TL olmak kaydıyla kulübüne bağış yapana hediye olarak ayırdık.

Türkiye'de ilk kez uygulamaya geçecek bu uygulama şimdiden tüm Nevşehirspor taraftarlarını heyecanlandırdı.

“KADIN, ERKEK, GENÇ, YAŞLI HERKES YENİ STADA GELSİN…”

Başkan Leblebici, Acıgöl'ünden Ürgüp'e, Gülşehir'den Hacıbektaş'a, Derinkuyu'dan Kozaklı'ya Avanos'a kadar tüm sporseverleri ve bu kulübün gerçek sahibi taraftarlarımızı Nevşehirspor çatısı altına şehrinin takımının yanında olmak için Genci İhtiyarı, Bayanı Çocuğu ile Şampiyonluk yolundaki takımlarına destek vermeye davet etti.

Kulüp Başkanı ve Nevşehir Spor Yönetim Kurulu olarak tüm taraftarlarımızı Nevşehirspor bayrakları ve Nevşehirspor forması ile Gazi stadyumuna davet ediyoruz. “Kadını, erkeği, genci, yaşlısı ile stadyumdaki yerlerimizi alıp ve Kırmızı Beyaz bayrağımızla takımımıza sahip çıkalım. Şehrimizin yanında olduğumuzu bir kez daha tüm Türkiye´ye gösterelim.” dedi.


GİRİŞLER ÜCRETSİZ

Türkiye Ziraat Kupası 1.Turunda 06 Eylül Salı günü oynanacak olan Nevşehirspor - 68 Aksaray Belediye Spor maçına tüm Nevşehir halkı ve taraftarlar davet edilirken, stadyumda açık trübünlere girişler ise sezon boyunca ücretsiz olacak. Ayrıca Yeni uygulama ile Kombine bilet uygulamasıda kaldırıldı.