Portekiz'in Milli takımı ve İspanyol Devi Real Madrid'in dünyaca ünlü yıldızı Cristiano Ronaldo, Türkiye'ye geleceğini açıkladı.

Portekiz'in Milli takımı ve İspanyol Devi Real Madrid'in dünyaca ünlü yıldızı Cristiano Ronaldo, Türk futbolseverleri heyecanlandıracak bir açıklama yaptı. Portekizli süperstar kısa bir süre sonra Türkiye'ye geleceğini açıkladı.


Real Madrid'in Yıldızı Cristiano Ronaldo Türkiye'ye Geliyor...




Dünya futbolunun en iyi futbolcuları arasında gösterilen hatta en önemli iki isminden biri olarak değerlendirilen Portekizli Yıldız futbolcu 
Cristiano Ronaldo Türk spoerseverlerini heyecanlandıran sürpriz bir açıklama yaptı.

İspanyol devi Real Madrid'in süperstarı, Fanatik gazetesi haber müdürü Mehmet Demircan'ın İspanya'da katıldığı bir etkinlikte Türk futbolseverleri heyecanlandıracak sözler sarf etti.

Ronaldo, bir süre önce 'Altın Ayakkabı' ödül töreninde bir araya geldiği Mehmet Demircan'a, "Bir sonraki buluşmamızda sana sürpriz bir açıklama yapabilirim" diyerek küçük bir ipucu vermişti. Ronaldo, İspanya'nın başkenti Madrid'de birkaç gün önce gerçekleşen etkinlikte görüştüğü Demircan'a bu kez sürprizini açıkladı.



Mendes de doğruladı

Cristiano Ronaldo, Demircan'la gerçekleştirdiği sohbette, "Kısa bir süre sonra Türkiye'ye geleceğim. Önemli bir organizasyon için orada olacağım" dedi. Portekizli yıldız, Demircan'ın ısrarlı sorularına rağmen organizasyonun detayları ile ilgili bilgi vermedi. İkilinin sohbetine tanık olan Ronaldo'nun Portekizli menajeri Jorge Mendes de Ronaldo'nun bir süre sonra Türkiye'de olacağını doğruladı.

Hatırlanacağı üzere Ronaldo daha önce Taksim'de TFF Başkanı Yıldırım Demirören'in sahibi olduğu bir AVM'nin açılışı için İstanbul'a gelmiş ve İstiklal Caddesi'nde büyük bir izdiham yaşanmıştı.

Ronaldo'nun bu kez hangi etkinliğe katılacağı şimdiden büyük bir merak konusu.