Spor Toto Süper Liginde şampiyonluk düğümünü çözecek olan Galatasaray-Başakşehir derbisi ve Türk temsilcimiz Anadolu Efes’in yer aldığı Final Four organizasyonunun finali dev ekrandan ücretsiz yayınlanacak.

Bu gece oynanacak olan ve belki de Spor Toto Süper Liginin şampiyonunun belirleneceği Galatasaray-Başakşehir derbisi ve Anadolu Efes’in, tarihindeki ilk Avrupa şampiyonluğu için Rus ekibi CSKA Moskova ile oynayacağı müsabaka için Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi bahçesine dev ekran kuruldu.

Nevşehirli sporseverlerin ücretsiz katılabilecekleri etkinlikte ilk olarak Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Galatasaray ile Başakşehir arasında oynanacak müsabaka yayınlanacak.

 Spor Toto Süper Lig'nin kader maçı Türk Telekom Stadı'nda oynanacak ve saat 19.00'da başlayacak. 33. haftaya aynı puanla giren iki takımdan kritik maçı kazanan şampiyon olacak.

Bu önemli müsabakanın ardından ise İspanya'nın Vitoria-Gasteiz şehrinde düzenlenen TurkishArilinesEuroleague Final Four organizasyonunun final maçında, Fenerbahçe Beko'yu eleyen Anadolu Efes'le İspanyol temsilcisi son şampiyon Real Madrid'i saf dışı bırakan CSKA Moskova, Avrupa'nın kulüpler bazındaki bir numaralı kupasını almak için mücadele edecek.

FernandoBuesa Arena'da oynanacak karşılaşma TSİ 21.30'da başlayacak.