Mourinho'dan şok karar!

Olay adam Portekizli dünyaca ünlü teknik adam Jose Morinho’nun Galatasaray yolunda olduğu iddia edildi.Fatih Terim in yerine önümüzdeki sene için Ünlü hocayla anlaşaıldığı iddiası Futbol gündemine bomba etkisi yarattı.

Galatasaray Kulüp Başkanı Ünal Aysal ve Yönetim ile bir çok konuda ters düştüğü iddia edilen Fatih Terim in bu akşam oynanacak Şampiyonlar Ligi maçında kupadan olası bir elenme durumunda gönderileceği ve yerine Morinho uun getirileceği iddi ediliyor.

Terimli Galatasaray Başarısız…! Tad Vermiyor...

Bir çok spor otoritelerine göre Galatasaray bu yıl İlk önce Kupadan elendi,Şimdi ise tam manasıyla dönüm noktasında... Galatasaray bugün Avrupa kupasından elenirse o zaman Fatih Terim in deyim yerinde ise gerek kamuoyunda gerek camianın içinde tam anlamıyla eleştirinin ortasında olacak.Zira Avrupa kupasından elenmesi halinde Galatasarayın elinde sadece Türkiye ligi mücadelesi olacağı milyonlarca dolarlık transferlerin sadece Türkiye ligi için yapılmadığından hedefi büyük tutan Galatasaray yönetiminin Terim in yerine Jose Morinho için düğmeye basılacağı iddi edildi.

 

Drogbalı, Sneijderli kadrosuyla Ligdede istenilen oyun ve mücadeleyi gösteremeyen,Türkiye kupasında ise daha ilk turlarda PTT 1.Lig ekiplerinden Trabzon 1460 takımana kendi evinde yenilerek elenen Galatasaray da yaşanılan bu başarısızlık karşısında Terim in hedefin ucunda olduğu gösterliyor.

İspanya'nın Cadena Ser radyosunun yaptığı habere göre bu sezonu görevinin başında tamamladıktan sonra Portekizli teknik adam yeni sezonda takımın başında olmayacak.

Real Madrid yönetimi tarafından bu yıl yaz kampını nerede yapmak istediği sorulan Mourinho'dan şok bir cevap geldi:

"Siz kamp planlamasını kendiniz yapın ben önümüzdeki sezon burada olmayacağım!"

Sezon başından beri takımla ilişkileri geçtiğimiz yıllardaki gibi olmayan hatta Sergio Ramos ve İker Casillas ile ciddi tartışmalar yaşayan Jose Mourinho'nun ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyordu. Ancak Barcelona'ya karşı alınan galibiyetler ve Manchester United zaferi sonrası kötü bulutlar dağılırken Mourinho ayrılma konusunda kararlı olduğunu göstermiş oldu.

 Bu iddialar daha öncede yaşanmıştı..!


Mourinho da Galatasaray yolunda iddiası!

Sneijder ve Drogba'nın Galatasaray'a transfer olmasından sonra ortaya çok ilginç bir iddia atıldı.

Sneijder ve Drogba'nın Galatasaray'a transfer olmasından sonra ortaya çok ilginç bir iddia atıldı. Drogba'nın menajeri, transferin gerçekleşmesinde Real Madrid'in Teknik Direktöre Jose Mourinho'nun etkisinin olduğunu açıkladı.

Sneijder'in transferinde de yol gösteren Mourinho'nun takımın başına geçmek için zemin oluşturduğu iddia ediliyor. Real Madrid'te sıkıntılı günler geçiren Portekizli teknik adamın transferinin sürpriz olmayacağı yorumları yapılıyor.

Jose Morinho ismine birçok Galatasaraylı taraftarlarında sıcak baktığı belirtiliyor. Bakalım bugünki maç sonucunda Galatasaray cephesinde hangi dönüm kararları alınacak.Tamam mı Devam mı?
Kamuoyu Bu konuda Galatasaray yönetiminden önemli açıklamalar bekliyor.