Şampiyonlar Ligi'nde uzun bir aradan sonra çeyrek finale kalmayı başaran temsilcimiz Galatasaray'ın rakibi kura çekimiyle belli oldu.


Jose Morinho nun takımı Real Madrid Galatasarayla eşleşmesi çok ilginç bir kura olarak değerlendiriliyor.
İsviçre'nin Nyon kentinde TSİ 13.00'te başlayan kura çekiminin ardından Temsilcimiz Galatasaray ın rakibi belli oldu.

Şampiyonlar Ligi'nde 12 yıl sonra tekrar çeyrek finale kalan sarı-kırmızılı takımımızın rakibi  Real madrid oldu.

İLK MAÇLAR 2-3 NİSAN'DA


UEFA Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final ilk maçları 2-3 Nisan Salı-Çarşamba, rövanş maçları ise 9-10 Nisan Salı-Çarşamba tarihlerinde oynanacak.

Malaga Dortmund ile eşleşti.

İŞTE MUHTEMEL RAKİPLER VE KISA BİLGİLER

UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final kuraları bugün İsviçre'nin Nyon kentinde çekilecek. 1996 yılından beri ilk kez son sekiz takım arasında İngiltere Premier Lig takımı yer almayacak. Bununla birlikte 5 farklı ülke takımının çeyrek finale kalması ise 2007 yılından beri UEFA Başkanlığını yürüten Michel Platini'nin hayalini kurduğu kozmopolit yapının temellerinin atıldığının bir işareti olarak algılanıyor. Schalke 04'ü eleyerek son 8 takım arasına adını yazdıran Galatasaray'ın muhtemel rakiplerini gelinden yakından tanıyalım.

2-Real Madrid

Çeyrek finale en zorlu yoldan gelen takımlardan biri Real Madrid oldu. "Ölüm Grubu" olarak da adlandırılan, Borussia Dortmund, Manchester City ve Ajax'ın da yer aldığı, D Grubu'ndan, 11 puan toplayarak 2. sırada çıkmayı başardı.

Takımımıza başarılar diliyoruz.