Spor Toto Süper Liginin şampiyonunu belirleyen Galatasaray-Başakşehir derbisi ve Türk temsilcimiz Anadolu Efes’in yer aldığı Final Four organizasyonunu Nevşehirliler Kültür ve Sanat Merkezi’ne kurulan dev ekrandan izledi.

Bu akşam saat 19.00’da oynanan ve Spor Toto Süper Liginin şampiyonunun belirlendiği Galatasaray-Başakşehir derbisi ve Anadolu Efes’in, tarihindeki ilk Avrupa şampiyonluğu için Rus ekibi CSKA Moskova ile oynadığı müsabaka için Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi bahçesine dev ekran kuruldu.

Nevşehirli sporseverlerin ücretsiz katıldıkları etkinlikte ilk olarak Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Galatasaray ile Başakşehir arasında oynanan müsabaka yayınlandı.

Sporseverlerin büyük ilgi gösterdikleri maç Galatasaray’ın 2-1 üstünlüğü ile sona ererken maçtan sonra şampiyon olan Galatasaray taraftarları büyük sevinç yaşadı.

Bu önemli müsabakanın ardından ise İspanya'nın Vitoria-Gasteiz şehrinde düzenlenen TurkishArilinesEuroleague Final Four organizasyonunun final maçında, Fenerbahçe Beko'yu eleyen Anadolu Efes'le İspanyol temsilcisi son şampiyon Real Madrid'i saf dışı bırakan CSKA Moskova karşılaştı. Avrupa'nın kulüpler bazındaki bir numaralı kupasını almak için mücadele eden iki kulübün kıyasıya mücadelesi oldukça heyecanlı geçti.