Süper ligde mücadele eden Nevşehirli olmasıyla gurur duyduğumuz  Eskişehirspor da forma giyen başarılı orta saha oyuncusu Hürriyet Güçer'den sonra Yine Elazığ ardından geçtiğimiz yıl Antalyaspor forması giyen Nevşehirli Futbolcu Köksal Yedek, PTT 1. Lig ekiplerinden Gaziantep Büyükşehir  Belediyespora transfer oldu...
,
PTT 1. Lig ekiplerinden Gaziantep Büyükşehir  Belediyespor,  şimdide Antalyaspor’dan Nevşehir doğumlu Köksal Yedek’i renklerine kattı. Kulübün resmi internet sitesinde yer alan açıklamaya göre, yeni sezon  hazırlıklarını sürdüren mavi-beyazlı ekipte, transfer çalışmaları devam ediyor

Gaziantep temsilcisi son olarak Antalyaspor'dan orta saha oyuncusu Yedek ile 1 yılı opsiyonlu 2 yıllık sözleşme imzaladı.
Köksal'ın, mavi-beyazlı ekibin Fenerbahçe Topuk Yaylası  Tesisleri'ndeki kampına katıldığı öğrenildi. 

Aslen Nevşehirin Avanos ilçesine bağlı Göynük köyünden olan Nevşehirli hemşerimiz genç ve başarılı futbolcu Köksal Yedek 1985 doğumlu. Nevşehirli hemşerimiz Köksal Yedek Zeytinburnuspor alt yapısından yetişmiş olup kanat oyuncusu olarak her iki ayağınıda mükemmel kullanmasıyla biliniyor.Uzun saçları nedeniyle Bob Marley Köksal olarak biliniyor.

Kayseri Erciyes formalarınıda daha önce başarıyla giymiş olan Köksal Yedek Elazığsporun Süper lige çıkmasında da büyük emeği vardı. FİB Haber Merkezi olarak 29 yaşındaki Nevşehirli Genç ve başarılı futbolcu Köksal Yedek’e futbol yaşamında başarılar diliyoruz.

Kişisel Bilgiler

Doğum Yeri      :          AVANOS

Doğum Tarihi    :          17 Ocak 1985

Uyruk   :          TC

Futbolcu Temsilcisi       :         

Lisans Bilgileri

Lisans No         : 872047

Kulüp   : SANİCA BORU ELAZIĞSPOR

Sözleşme Başlangıç T.  : 15 Haziran 2012

Sözleşme Bitiş T.          : 31 Mayıs 2014