Maç öncesi ve maç sırasında ağızlara alınmayacak küfürler eden Gebzespor taraftarları maç sonrasında da Nevşehir Belediyespor taraftarlarının bulunduğu trübünlerini taşladılar. Kırmızı-Beyazlı taraftarlar yeterli güvenlik önlemi alınmadığı için tepki gösterdi.

Bu anda Nevşehirli bir taraftarımızın kafası yarılarak hastanelik oldu. Maçtan sonra Gebze'de iki saat mahsur kalan, Nevşehirli binlerce taraftar büyük panik yaşadı. 

Maçta Nevşehir Belediyespor'un attığı galibiyet golünün ardından trübünlerde taşkınlık çıkartan kendini bilmez kişiler SPOR'a kardeşiliğe ve dostluğa hiç yakışmayacak görüntüler sergilediler. 

Takımlarını tamamen centilmence desteklemek için trübünlere gelen gurbetçi Nevşehirliler, Gebze'de yaşanılanlar spor ile yakından uzaktan alakasının olmadığını söylerken, yapılanlar çok ayıp Gebzespor da, Gebzelilere de yakıştıramadık dediler.

Gebze'ye büyük Ceza yolda...

Maçta temsilcinin görevli olduğu ve Gebzespor taraftarlarının küfürleri ve stadı taşlamaları ile tüm yaşanılanları rapor ettiği öğrenildi. Gebzespor'un Disiplin Kuruluna sevk edilmesine kesin gözle bakılıyor. PFDK'nın önümüzdeki haftaki toplantısında gerekli cezayı belirleyeceği öğrenildi. Gebzeli taraftaların çıkarttığı olayların ardından Gebzespora saha kapama cezasıda gelebileceği belirtildi.