Nevşehirspor'un yıllardır tartışmasız en büyük taraftar grubu olan Genç Meterisliler, kuruluşunun 12. yıldönümünü coşkuyla kutladı.  
Nevşehir Pazarcılar Odasına ait toplantı salonunda düzenlenen kutlamaya grup Başkanı Mustafa Şekerli'nin, efsane başkan Ahmet Yetişir'i de davet etmesi, "Vefa" adına büyük takdir topladı. 

Genç Meterisliler Taraftar Grubu Başkanı Mustafa Şekerli 12.Yaşına giren grubun pastasını keserken yaptığı açıklamasın da; "Kuruluşumuzun 12.Yılı münasebetiyle düzenlenen kutlamamıza iştirak eden Nevşehir Milletvekilimiz Mustafa Açıkgöz'e, Nevşehirspor Kulüp Başkanımız Muzaffer Leblebici'ye, Nevşehirspor Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür ederiz. Ayrıca bizlerden hiç bir desteğini esirgemeyen Mustafa Batmaz ve grubumuzun eski ve unutulmaz Başkanı Ahmet Yetişir'e de teşekkür ederiz. Toplantımız için yer tahsis eden Nevşehir Pazarcılar Odası Başkanı Selim Özmen'e teşekkür ederiz" dedi.

Taraftar Grubunun unutulmaz başkanı Ahmet Yetişi,Grup Başkanı Şekerli'ye daveti için teşekkür ederek;" Konu Nevşehirspor olduğunda gerisi teferruattır. Dün olduğu gibi bugünde yarında takımımızın her zaman yanında olacağız. Artık Nevşehirspor’u en kısa zamanda Profosyonel Lig’de görmeyi umut ettiklerini söyledi."

Iyi günde kötü günde gerek içerde Gazi stadında, gerek deplasmanlarda yıllardan beri armanın izinde olan Genç Meterisliler taraftar grubumuzun 12.ci senesi kutlu olsun hayırlara vesile olsun. 


Ayrıca, yine unutulmaz başkan Ahmet Yetişir'e de bugünlere kadar uzanan süreçte Genç Meterisliler taraftar grubuna vermiş olduğu emek özveri ve gayretlerden dolayı teşekkür ediyoruz.


Haber: Mustafa FERVEREN