Gazetemizi ziyaret eden Genç Meterisliler Taraftar Grubu Başkanı Mustafa Şekerli, beraberinde Mustafa Ferveren ile birlikte FİB Haber.Com İnternet gazetemizi ziyaret ederek, gazetemiz Genel Koordünatörleri Fikret Çapacı ve İbrahim Uysal ile görüştüler.

Nevşehir ortak payda fikri ile biraraya geldiklerinin altını çizen Genç Meterisliler Taraftar Grubu Başkanı Mustafa Şekerli, sporun sevgi, dostluk ve birleştirici özelliği ile birlikte herkesin kenetlenerek, Nevşehirspor'a destek olması gerektiğini söyledi.

Şekerli, Biz bu şehrin birer evlatları olarak kimseyi ötekileştirmeden kırmadan dökmeden Nevşehirspor'umuza karşılıksız gönül bağı ile Tam destek vermek isteyenlerin oluşturduğu gönüllü bir topluluğuz.

-Genç Meterislilerden Destek Çağrısı-

Genç Meterisliler Taraftar Grubu Başkanı Mustafa Şekerli, Pazar günü Sivas'ta oynayacakları  Yıldızeli Birlik Spor maçı için Nevşehirli işadamlarını, oda, dernek ve sivil toplum kuruluşları ile futbolseverleri maça davet ettiklerini belirtti.


Şekerli, Yıldızeli Birlik Spor maçı ile ilgili olarak şunları söyledi:

“Takımımızın bu hafta taraftar desteğine  daha çok ihtiyacı var. Bu nedenle Şimdi birlik ve beraberlik zamanı diyorum. Bu maç takımımızı daha üst sıralara atma adına önemli. Öyleki haftanın grubumuzda oynanacak olan diğer önemli maçları düşünüldüğünde bu maç bizizm için 6 hatta 9 puanlık maç. Bu maçımızı kazandığımız takdirde, önümüz açılacak. İleriyi görme  imkanı sağlayacaktır. Bu nedenle Nevşehirli işadamlarımızı, sivil toplum kuruluşlarımızı, oda, dernek başkan ve yöneticilerimizi, futbolseverlerimizi Yıldızeli Birlik Spor maçına davet ediyorum. Birlik ve beraberlik içerisinde bu maçı hep birlikte kazanıp, sevincini yep birlikte yaşayalım. Pazar günü Tüm Nevşehir halkını Nevşehirspor’umuzun yanında görmek istiyoruz." dedi.

Nevşehirspor Kulüp Başkanı Muzaffer Leblebici'ye şehrimizin en önemli markası Nevşehirspor'a her manada destekleri için özel teşekkürlerini ileten Şekerli, Yıldızeli Birlikspor - Nevşehirspor GK karşılaşması Pazar günü saat 14:00’de başlayacağını sözlerine ekledi.

FİB Haber || Mustafa FERVEREN