Gençlik Spor Bakanlığı  Müsteşarı Doç. Dr. Basri Hakan HAKYEMEZ İlimizi ziyaret etti. Müdürlüğümüze yaptığı ziyarette İl Müdürümüz Mustafa ÜNLÜER, Şube Müdürlerimiz ve İl Müdürlüğü personeli tarafından karşılandı.
 

İl Müdürümüz Ve Şube Müdürlerimizle birlikte Spor Kompleksimizi gezerek yapılacak olan Gençlik Merkezi, Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, 2 Katlı Soyunma Odası, Çim Sahalarımız ve Damat İbrahim Paşa Spor Salonumuzda incelemelerde bulunarak Taekwondo, Güreş, Boks antrenmanlarına katılarak sporcularla sohbet etti. Sonrasında ilçe Gençlik Merkezlerimizi ve KYK yurtlarında öğrencilerle buluşarak düzenlenen etkinliklere katıldı.

İlk olarak Gençlik Merkezlerini gezen ve gençlerimizle sohbet eden ve gençlerle ebruli yapan HAKYEMEZ, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Mustafa ÜNLÜER’den bilgi aldı. Daha sonra ürgüp gençlik merkezine geçerek gençlerimizle simit ve peynir yiyerek sohbet edip Bakanlığımızın  Kurulduğu günden bu yana geçen sürede gençlerin gelişimlerine yönelik projelerden bahsederek Spor Kompleksimizin ve Gençlik Merkezlerimizin onlar için olduğunu belirterek Her Zaman Gençliğin Yanındayız dedi.

 

Gençlik Spor Bakanlığı Müsteşarı Doç. Dr. Basri Hakan HAKYEMEZ memnuniyetlerini dile getirerek  İlimizden ayrıldı.