Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Metin YILMAZ Nevşehir'de.

 

            Gençlik ve Spor Bakan Yardımcımız Metin YILMAZ, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Mustafa ÜNLÜER ve Şube Müdürlerimiz tarafından karşılanarak MÜSİAD şubesi açılışına katıldıktan sonra tesislerimizi ziyarette bulundu.

           

            Spor kompleksimizde sporcularımız, antrenörlerimiz ve personelimiz tarafından karşılanan Bakan Yardımcımız, İl Müdürümüz ve Şube Müdürlerimiz eşliğinde Damat İbrahim Paşa Spor Salonumuz, Gençlik Merkezimiz, Yarı Olimpik Yüzme Havuzu İnşaatımız ve Çim Sahalarımızı gezerek İl Müdürümüz Mustafa ÜNLÜER' den tesislerimizin durumuyla ilgili bilgi aldıktan sonra gençlik merkezimizde gençlerimizle sohbet ederek, playstation ve langırt oynayarak keyifli dakikalar geçirdiler.

 

            Spor kompleksimizdeki ziyaretin ardından Ürgüp - Avanos İlçe Müdürlüklerimiz, Gençlik Merkezimiz ve KYK yurtlarındaki ziyaretlerinde de gençlerimiz ile sohbet ederek öğrencilerin sorunlarını dinledi.

 

            İl Müdürümüz Mustafa ÜNLÜER eşliğinde Kapadokya Turu yapan Gençlik ve Spor Bakan Yardımcımız Metin YILMAZ memnuniyetlerini dile getirerek  İlimizden ayrıldı.