Antalya Akdeniz Stadyumu'nda oynanan Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 2. kademe play-off maçında Nevşehirspor-Ödemişspor müsabakasını trübünlerden izleyerek takımını yalnız bırakmayan AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider, maçın bitiş düdüğü ile gelen şampiyonluğun ardından sahaya inerek yönetim ve futbolculara sarılarak teker teker kutladı.

Gizligider: "Kulüp yönetiminden teknik ekibine-futbolcusuna, seyircisinden şehrin idarecilerine-siyasetine hep birlikte Nevşehir olduk.Hayırlı olsun hepimize..." dedi.

Ardından trübünlerdeki Nevşehirspor taraftarlarınıda selamlayan Gizligider, 3.Lig ve Şampiyonluğumuz şehrimize hayırlı ve uğurlu olsun. Antalya Akdeniz Üniversitesi stadında oynan Nevşehirspor- Ödemişspor karşılaşması Nevşehirspor’umuzun 3-2 lik üstünlüğü ile tamamlandı ve hiçbir emek boşa gitmedi. Alınan bu galibiyet bizleri gururlandırmış ve ilimizde büyük bir coşkuya neden olmuştur. Artık 3. Lig hasreti bitmiştir. Bizleri uzun yıllardır hasret kaldığımız 3. Lige kavuşturan başta takım oyuncularımız olmak üzere, hocamıza, takım yönetimine ve uzun lig maratonunda takımı yalnız bırakmayan taraftarlarımıza teşekkür ederiz.