FİB Haber/Özel- Medipol Başakşehir'in tecrübeli oyuncusu Gökhan İnler, Milli maçlar nedeniyle lige verilen arada tatil için Kapadokya'yı tercih etti.

Ailesi ile birlikte Nevşehir'e gelen Gökhan İnler, Kapadokya bölgesinin el sanatları merkezi olarak bilinen, çanak çömlek yapımı ile ünlü Avanos ilçesini ziyaret etti.

Avanos'ta çanak çömlek firması Sultans Ceramic atölyesini gezen ünlü futbolcu Gökhan İnler, burada firma yetkilisi Suat Aldağ'dan çanak çömlek yapımı ve üretimi ile ilgili bilgi aldı. Daha sonra çanak çömlek yapımını da izleyen İnler, tezgaha oturarak çanak çömlek yapmayı denedi.

Sultans Ceramic işletmecisi Suat Aldağ;" Türk futbolunun başarılı isimlerinden olan ve şuan İstanbul Başakşehir futbol takımında forma giyen milli futbolcumuz sevgili Gökhan İnler’i mağazamızda ağırladık. Avanos ve bölgemiz hakkında kendilerine bilgiler verdik. Kapadokya'ya hayran kaldığını söyledi." dedi. 

Milli maçlar nedeniyle lige verilen arayı fırsat bilerek Kapadokya'ya gezmeye gelen Gökhan İnler, bölgeye hayran kaldığını söyledi. Başakşehirli tecrübeli futbolcu Gökhan İnler, Milli maçlar nedeniyle verilen arada 3 günlük iznimizi ailecek Kapadokya tatili ile değerlendirmek istedik. Gerçekten peri bacaları, yeraltı kentleri, muhteşem butik otelleri, doğası ile insanları ile Kapadokya'dan çok etkilendik. Ligde bu tatilin ardından oynayacağımız Galatasaray maçı öncesi hem stres attık hemde çok güzel bir değişiklik oldu. Herkese mutlaka Kapadokya yı görmelerini tavsiye ediyorum" dedi.

İnler, Kapadokya'da bol bol fotoğraf çektirip hediyelik eşya aldı.